Булочки ШРЕК

Булочки ШРЕК

ПЕРЕЛІК ІНГРЕДІЄНТІВ:

1 Варіант

Борошно суцільнозмелене пшеничне "ЗДОРОВ'Я" - 500 г (купити тут)

2 Варіант

 Борошно пшеничне 1 ґатунку — 450 г

·         Висівки вівсяні "ЗДОРОВ'Я" (житні або пшеничні) — 45 г (купити тут)

·       

Інші інгредієнти 

порошок із сушеного шпинату — 10 г

·         сіль — 1,5 ч.л.

·         цукор — 1,5 ст.л

·         олія соняшникова — 1,5 ст. л

·         вода або сироватка — 330 - 340 мл

 

·         дріжджі сухі — 2 ч.л.

 

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

На дно відерця хлібопічки насипати дріжджі, потім борошно, висівки, порошок із сушеного шпинату, цукор, сіль.
Далі заливаємо олію та воду.

УВАГА! Якщо у Вашій хлібопічці по інструкції спочатку заливають воду, а потім сухі інгредієнти, послідовність необхідно змінити на ту, що вказана у Вашій інструкції
Натискаємо програму Тісто і хлібопічка вимішує.

Готове тісто витягуємо і формуємо булочки розміром із дитячий кулачок.
Булочки можна випікати на антипригарному килимку або пекарському папері, змащеному олією.

 

випікаємо булочки 20-25 хв при температурі 180 градусів

і нарешті, ось такі чудові булочки у нас виходять

 

СМАЧНОГО!

==================================================================

Цей рецепт було представлено на конкурс "Пісне меню" на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт

Автор рецепту - нік Пуговка.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://ecoproduct-shop.com.ua

 

Схожі статті

Рекомендуємі товари