Булочки ШРЕК

ПЕРЕЛІК ІНГРЕДІЄНТІВ:
1 Варіант
Борошно суцільнозмелене пшеничне "ЗДОРОВ'Я" - 500 г (купити тут)
2 Варіант
Борошно пшеничне 1 ґатунку — 450 г
· Висівки вівсяні "ЗДОРОВ'Я" (житні або пшеничні) — 45 г (купити тут)
·
Інші інгредієнти
порошок із сушеного шпинату — 10 г
· сіль — 1,5 ч.л.
· цукор — 1,5 ст.л
· олія соняшникова — 1,5 ст. л
· вода або сироватка — 330 - 340 мл
· дріжджі сухі — 2 ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
На дно відерця хлібопічки насипати дріжджі, потім борошно, висівки, порошок із сушеного шпинату, цукор, сіль.
Далі заливаємо олію та воду.
УВАГА! Якщо у Вашій хлібопічці по інструкції спочатку заливають воду, а потім сухі інгредієнти, послідовність необхідно змінити на ту, що вказана у Вашій інструкції
Натискаємо програму Тісто і хлібопічка вимішує.
Готове тісто витягуємо і формуємо булочки розміром із дитячий кулачок.
Булочки можна випікати на антипригарному килимку або пекарському папері, змащеному олією.
випікаємо булочки 20-25 хв при температурі 180 градусів
і нарешті, ось такі чудові булочки у нас виходять
СМАЧНОГО!
==================================================================
Цей рецепт було представлено на конкурс "Пісне меню" на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт
Автор рецепту - нік Пуговка.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------