Висівки та солод від виробника

Висівки "Здоров'я" ЖИТНІ харчові  (0,5 кг)

Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..

12.00 грн.
Висівки "Здоров'я" ПШЕНИЧНІ  (0,5 кг)

Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..

13.00 грн.
Висівки "Здоров'я" ВІВСЯНІ харчові в тубусі (250 г)

Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..

37.50 грн.
Солод житній з пророслого зерна, пакет 250 г

Жиры Белки Углеводы Каллорийность 1,1 9,8 68,3 1348,..

25.00 грн.
Солод житній ферментований, пакет 500 г

Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..

40.00 грн.
Солод житній з пророслого зерна, тубус 300 г

Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..

49.00 грн.
Показано з 1 по 6 із 6 (всього 1 сторінок)
Висівки та солод від виробника
Висівки та солод від виробника

ЯКІ ВИСІВКИ КУПИТИ? ЧОМУ ПОТРІБНО КУПУВАТИ СОЛОД?

Купити висівки просто! - набагато складніше купити висівки корисні і безпечні!

Ми Вам відкриємо секрет - Ви дізнаєтеся, які можна купити висівки, а які краще відразу обійти стороною. Насправді це питання не є простим і тут є підводні камені! Всі ми звикли до того, що продукти, зроблені по ГОСТу або ДСТУ (в Україні), це гарантія якості. А продукція, зроблена за ТУ - це спроба обійти жорсткі вимоги стандарту і зробити продукт більш дешевий і менш якісний.

Але якщо Ви вирішите купити висівки, які зроблені по ГОСТу або ДСТУ, знайте - Вас обманюють і цей продукт просто не безпечний! Справа в тому, що висівки завжди вважалися відходами виробництва. Спочатку вони були призначені для корму худобі. Саме для корму худобі і прописувалися в ГОСТах вимоги до висівок. Ні які гігієнічні та харчові норми для них не передбачені - це корм для худоби! І якщо висівки зроблені по ГОСТу, значить, Вам пропонують корм для худоби. Ви самі вирішуйте - купити такі висівки чи ні.

Що б висівки ще в процесі виробництва стали харчовими, необхідно дотримуватися всіх норм безпеки харчових продуктів на кожному етапі, які прописані для продуктів харчування. Для того, що б організувати таке виробництво, необхідно написати відповідні Технічні Умови (ТУ). В них буде вказано, яка сировина для цього підходить, за якими показниками харчової безпеки його перевіряти, як зберігати, як транспортувати і т.п. Потім це ТУ потрібно узгодити з Держстандартом і затвердити в МОЗ України. Все це коштує грошей.

ЯК РОБЛЯТЬ ВИСІВКИ ХАРЧОВІ «ЗДОРОВ'Я»?

Під час помелу зерна, висівки не потрапляють в силос-відстійник, як це робиться на звичайних виробництвах, а одразу фасуються в мішки, як і саме борошно. Потім їх очищують, калібрують, доводять до необхідної кондиції і дезінфікують. Нами розроблено певне Ноу-Хау за яким продукт перед фасуванням знезаражуються від хлібних шкідників і патогенних мікроорганізмів. Потім, з певною періодичністю, яка передбачена в ТУ, роблять аналізи і тільки після цього відпускають у продаж. Як Ви самі розумієте - це все додаткові витрати, які спрямовані на забезпечення Вашої безпеки.

Якісний харчовий продукт не може бути дешевим. Але Ви будете точно впевнені, що у нас Ви можете замовити і купити саме харчові натуральні висівки «Здоров'я». Ціна в нашому магазині буде справедливою, а сам товар буде не тільки безпечним, але й корисним! У нас Ви можете купити вівсяні, пшеничні і житні висівки «Здоров'я» і сміливо використовувати ці висівки для схуднення, очищення організму і загального оздоровлення. Особливу популярність завоювали вівсяні висівки «Здоров'я» при дієті Дюка. Це основний компонент дієти Дюка.

Краще купувати товар у виробника - це гарантія, свіжості, якості та справедливої ​​ціни!


ЯКИЙ СОЛОД КРАЩЕ КУПИТИ?

Солод буває ячмінний, пшеничний, житній та ін. Він буває у вигляді зерен або порошку. У нас Ви можете купити солод житній ферментований з пророслого зерна в фасуванні по 250 і 500 грам, в бюджетному пакеті і в оригінальному елітному тубусі преміум класу.

Але перш ніж купити солод житній ферментований, давайте спочатку розберемося, що це таке і як його роблять? Солод - це проросле зерно. З давніх-давен його використовують для приготування пива, квасу, випічки хліба. Але для кожного з цих процесів він виготовляється за спеціальною технологією. Часом деякі види солоду Ви не відрізните від звичайного зерна.

Ми Вам розповімо, як робиться солод житній ферментований, в чому його користь і чому він має такий колір і надзвичайний аромат? Житнє зерно замочується і воно проростає. Під час зростання в ньому акумулюються всі життєві сили для зростання майбутньої рослини. Різко збільшується кількість вітамінів і вміст всіх корисних мікроелементів. Саме в цей момент процес проростання зупиняється, зерно починає «нудитися» при певній температурі (близько 500С). У цей момент відбувається ферментація зерна. Воно набуває темно-коричневий колір і яскраво виражений аромат житнього хліба, який нам знайомий з дитинства! Після цього зерно перемелюють і фасують.

Саме такий солод Ви можете купити для випічки хліба з надзвичайним ароматом. Використовувати його для приготування домашнього квасу за старовинним рецептом, який Ви знайдете в нашому Блозі, в розділі Рецепти. Але головне достоїнство - надзвичайно корисні властивості житнього солоду, які забезпечать Ваш організм потужною порцією вітамінів, мінералів, макро- і мікро- елементів!

Зайдіть в наш магазин, виберіть і  купіть солод житній в зручній для Вас розфасовці.

Зайдіть в наш Блог і ознайомтеся з дуже простим і дешевим рецептом домашнього квасу з житнього солоду, який втамує спрагу в спеку, додасть сил і бадьорості на весь день.

У розділі «Рецепти для випічки хліба» Ви дізнаєтеся, як використовувати солод для випічки житнього (чорного) хліба в хлібопічці і рецепти для приготування без дріжджового тіста.

Якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті і підпишетеся на розсилку, ви першими дізнаєтеся про всі наші новинки, в тому числі і про нові рецепти з використанням наших продуктів!