Висівки та солод від виробника
Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..
Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..
Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..
Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..

ЯКІ ВИСІВКИ КУПИТИ? ЧОМУ ПОТРІБНО КУПУВАТИ СОЛОД?
Купити висівки просто! - набагато складніше купити висівки корисні і безпечні!
Ми Вам відкриємо секрет - Ви дізнаєтеся, які можна купити висівки, а які краще відразу обійти стороною. Насправді це питання не є простим і тут є підводні камені! Всі ми звикли до того, що продукти, зроблені по ГОСТу або ДСТУ (в Україні), це гарантія якості. А продукція, зроблена за ТУ - це спроба обійти жорсткі вимоги стандарту і зробити продукт більш дешевий і менш якісний.
Але якщо Ви вирішите купити висівки, які зроблені по ГОСТу або ДСТУ, знайте - Вас обманюють і цей продукт просто не безпечний! Справа в тому, що висівки завжди вважалися відходами виробництва. Спочатку вони були призначені для корму худобі. Саме для корму худобі і прописувалися в ГОСТах вимоги до висівок. Ні які гігієнічні та харчові норми для них не передбачені - це корм для худоби! І якщо висівки зроблені по ГОСТу, значить, Вам пропонують корм для худоби. Ви самі вирішуйте - купити такі висівки чи ні.
Що б висівки ще в процесі виробництва стали харчовими, необхідно дотримуватися всіх норм безпеки харчових продуктів на кожному етапі, які прописані для продуктів харчування. Для того, що б організувати таке виробництво, необхідно написати відповідні Технічні Умови (ТУ). В них буде вказано, яка сировина для цього підходить, за якими показниками харчової безпеки його перевіряти, як зберігати, як транспортувати і т.п. Потім це ТУ потрібно узгодити з Держстандартом і затвердити в МОЗ України. Все це коштує грошей.
ЯК РОБЛЯТЬ ВИСІВКИ ХАРЧОВІ «ЗДОРОВ'Я»?
Під час помелу зерна, висівки не потрапляють в силос-відстійник, як це робиться на звичайних виробництвах, а одразу фасуються в мішки, як і саме борошно. Потім їх очищують, калібрують, доводять до необхідної кондиції і дезінфікують. Нами розроблено певне Ноу-Хау за яким продукт перед фасуванням знезаражуються від хлібних шкідників і патогенних мікроорганізмів. Потім, з певною періодичністю, яка передбачена в ТУ, роблять аналізи і тільки після цього відпускають у продаж. Як Ви самі розумієте - це все додаткові витрати, які спрямовані на забезпечення Вашої безпеки.
Якісний харчовий продукт не може бути дешевим. Але Ви будете точно впевнені, що у нас Ви можете замовити і купити саме харчові натуральні висівки «Здоров'я». Ціна в нашому магазині буде справедливою, а сам товар буде не тільки безпечним, але й корисним! У нас Ви можете купити вівсяні, пшеничні і житні висівки «Здоров'я» і сміливо використовувати ці висівки для схуднення, очищення організму і загального оздоровлення. Особливу популярність завоювали вівсяні висівки «Здоров'я» при дієті Дюка. Це основний компонент дієти Дюка.
Краще купувати товар у виробника - це гарантія, свіжості, якості та справедливої ціни!
ЯКИЙ СОЛОД КРАЩЕ КУПИТИ?
Солод буває ячмінний, пшеничний, житній та ін. Він буває у вигляді зерен або порошку. У нас Ви можете купити солод житній ферментований з пророслого зерна в фасуванні по 250 і 500 грам, в бюджетному пакеті і в оригінальному елітному тубусі преміум класу.
Але перш ніж купити солод житній ферментований, давайте спочатку розберемося, що це таке і як його роблять? Солод - це проросле зерно. З давніх-давен його використовують для приготування пива, квасу, випічки хліба. Але для кожного з цих процесів він виготовляється за спеціальною технологією. Часом деякі види солоду Ви не відрізните від звичайного зерна.
Ми Вам розповімо, як робиться солод житній ферментований, в чому його користь і чому він має такий колір і надзвичайний аромат? Житнє зерно замочується і воно проростає. Під час зростання в ньому акумулюються всі життєві сили для зростання майбутньої рослини. Різко збільшується кількість вітамінів і вміст всіх корисних мікроелементів. Саме в цей момент процес проростання зупиняється, зерно починає «нудитися» при певній температурі (близько 500С). У цей момент відбувається ферментація зерна. Воно набуває темно-коричневий колір і яскраво виражений аромат житнього хліба, який нам знайомий з дитинства! Після цього зерно перемелюють і фасують.
Саме такий солод Ви можете купити для випічки хліба з надзвичайним ароматом. Використовувати його для приготування домашнього квасу за старовинним рецептом, який Ви знайдете в нашому Блозі, в розділі Рецепти. Але головне достоїнство - надзвичайно корисні властивості житнього солоду, які забезпечать Ваш організм потужною порцією вітамінів, мінералів, макро- і мікро- елементів!
Зайдіть в наш магазин, виберіть і купіть солод житній в зручній для Вас розфасовці.
Зайдіть в наш Блог і ознайомтеся з дуже простим і дешевим рецептом домашнього квасу з житнього солоду, який втамує спрагу в спеку, додасть сил і бадьорості на весь день.
У розділі «Рецепти для випічки хліба» Ви дізнаєтеся, як використовувати солод для випічки житнього (чорного) хліба в хлібопічці і рецепти для приготування без дріжджового тіста.
Якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті і підпишетеся на розсилку, ви першими дізнаєтеся про всі наші новинки, в тому числі і про нові рецепти з використанням наших продуктів!