Цільнозернове борошно грубого помолу.

Борошно "ЗДОРОВ'Я" №1 пшеничне цільнозернове (2 кг)

При виготовленні цільнозернового борошна зерно пшениці перемелюється повністю, разом із зо..

42.00 грн.
Борошно "ЗДОРОВ'Я" №2 суміш пшенично-житня суцільнозернова (2 кг)

При виготовленні цільнозернового борошна зерно пшениці перемелюється повністю, разом із зо..

47.00 грн.
Борошно "ЗДОРОВ'Я" №5 житнє суцільнозернове (2 кг)

При виготовленні цільнозернового борошна зерно жита перемелюється повністю, разом із зовні..

56.00 грн.
Показано з 1 по 3 із 3 (всього 1 сторінок)
Цільнозернове борошно грубого помолу.
Цільнозернове борошно грубого помолу.

ДЕ КУПИТИ ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ БОРОШНО В УКРАЇНІ?

Звичайно ж у нас! І причин тут декілька. По-перше, ми одні з перших виробників цільнозернового борошна в Україні. По-друге, ми виробляємо не тільки цільнозернове пшеничне борошно грубого (крупного) помелу, але і борошно житнє цільнозернове. По-третє, наш інтернет магазин здорового харчування це офіційний інтернет магазин компанії Мак-Вар Екопродукт і наші ціни на цільнозернове борошно, як то кажуть, безпосередньо від виробника.

У ЧОМУ ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ ЦІЛЬНОЗЕРНОВОГО БОРОШНА?

При цілісному помелу зерна з нього не видаляються зародок зерна. У зародку міститься дуже цінний жир і вітамін Е. Але через наявність жиру продукція швидше прогоркає! Крім того з зерна не видаляють висівки. Всі вітаміни і корисні мікроелементи знаходяться саме там! Але через висівки продукція стає темніше. Як бачите, борошно вийшло темніше і зберігатися воно буде менше звичайного. У той же час в ньому збереглися всі вітаміни, мінерали, мікро- і макро- елементи. Такий помел стає крупніший і від цього в народі цільнозмолоте борошно часто називають борошном грубого помелу.

Тепер вам вирішувати яке борошно придбати - цільнозернове або вищого сорту? Купити цільнозернове борошно «Здоров'я» можна в багатьох спеціалізованих магазинах Києва, Харкова, Дніпра чи Одеси. Але навіть якщо Ви живете в невеликому селищі, Вам буде так само легко і не дорого купити цільнозернове борошно «грубого» помелу в нашому інтернет магазині.

ПЕРЕД ТИМ ЯК КУПИТИ ПШЕНИЧНЕ ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ БОРОШНО «ЗДОРОВ'Я» ...

Вам потрібно знати особливості цільнозернового борошна для домашньої випічки. Справа в тому, що у вищому сорті, як правило, кількість клейковини більше, ніж в цільнозерновому. А від кількості і якості клейковини залежить схожість тіста і те, як воно буде тримати свою форму. Для того, що б мінімізувати ці недоліки, ми використовуємо зерно з найвищими показниками зерна - другого і третього класу. У той час, як для виробництва звичайного борошна використовується зерно четвертого, а то і п'ятого класу з частковим додаванням зерна третього класу. Ціна зерна безпосередньо залежить від його якості. Тому, якісне цільнозернове борошно не може бути дешевше найкращого борошна вищого гатунку! Тут ключове слово ЯКІСНА, тому що цільнозернове борошно з пшениці четвертого класу може бути дешевше вищого гатунку! Наше пшеничне цільнозернове борошно повністю підходить для домашньої випічки, її приготування в хлібопічках, для без дріжджового тіста на заквасці, для приготування млинців, оладок і т.п.

ПЕРЕД ТИМ ЯК КУПИТИ ЖИТНЄ ЦІЛЬНОЗЕРНОВЕ БОРОШНО «ЗДОРОВ'Я» ...

Вам потрібно знати, що житнє тісто має набагато більш щільну структуру. Воно не сходить при додаванні дріжджів. Для випічки хліба з житнього цільнозернового борошна використовується опара на заквасці. Це порівняно тривалий процес. Закваску потрібно заздалегідь вирощувати і «годувати». Тісто потрібно замішувати вручну, відстоювати і випікати в духовці, як це робили наші прабабусі. У наш сучасний час всі домашні процеси автоматизовані і випічка домашнього хліба тут не виняток. Для цього існують хлібопічки. У заводських настройках більшості з них передбачений режим випічки хліба з цільнозернового пшеничного борошна.

ПЕРШ НІЖ ВИПІКАТИ ЦІЛЬНОЗЕРНОВИЙ ХЛІБ В ХЛІБОПІЧЦІ ...

Ви повинні знати, що хлібопічка розрахована тільки на випічку пшеничного хліба. Для житнього «чорного» хліба вона не підходить! Але що ж робити в таких випадках? Відкриємо Вам один секрет! Майже всі сорти «чорного» хліба в своїй рецептурі крім житнього борошна містять і пшеничне. І якщо на етикетці хліба в переліку інгредієнтів пшеничне стоїть перед житній, значить його там більше, ніж житнього! Напевно в складі такого хліба Ви знайдете і солод житній ферментований.

В цьому немає нічого поганого, солод дуже корисний, але тут він додається зовсім для інших цілей. Справа в тому, що ферментований солод має надзвичайний аромат і смак житнього хліба! Для виробництва «чорного» хліба сучасні пекарні в своїй рецептурі використовують суміш пшеничного і житнього борошна з додаванням солоду житнього ферментованого. Що б полегшити життя нашим домогосподаркам, ми врахували ці особливості. Для цього ми спеціально розробили цільнозернову пшенично-житню суміш «Здоров'я».

Таким чином, в нашому інтернет магазині Ви можете купити для домашньої випічки за найдешевшими цінами в Україні (від виробника) цельнозернове борошно «Здоров'я» в такому асортименті:

-Пшеничне цільнозернове «Здоров'я»;

-Житнє цільнозернове «Здоров'я»;

-Пшенично-житнє «Здоров'я»;

-І, як бонус, Солод;

А ось Вам і «вишенька на торт»! У розділі «Блог» ми зробили розділ з рецептами випічки хліба. Тут всі рецепти перевірені і відібрані найкращі рецепти випічки хліба з цільнозернового борошна. Є рецепти для випічки в хлібопічці. Є окремо рецепти для хліба на заквасці, в тому числі і з житнього цільнозернового борошна з покроковою інструкцією приготування закваски і випічки хліба в духовці. Ми із задоволенням поділимося і Вашими рецептами, якщо Ви надішлете їх нам разом з фотографіями Вашого хліба. Якщо Ви зареєструєтесь на нашому сайті і підпишетеся на розсилку, ви першими дізнаєтесь про всі наші новинки, в тому числі і про самі смачні і корисні рецепти!