Печиво вівсяно-кокосове

Печиво вівсяно-кокосове

Автор рецепту – кулінар під ніком gutka

У моїй родині всі люблять вівсяне печиво. Рецептів домашнього печива з додаванням вівсяних пластівців у записнику маю чимало, адже люблю експериментувати з додатками. За цим рецептом печиво з кокосовим ароматом ззовні має хрустку скоринку, а в середині м'яке. Мені ідеально смакує разом з арахісовою пастою.

Время приготовления: 30 минут

ПЕРЕЛІК ІНГРЕДІЄНТІВ

  • вівсяні пластівці чи висівки— 100 г.
  • борошно цільнозернове — 100 г.
  • борошно кокосове — 40 г.
  • розпушувач тіста — 0,5 ч.ложки
  • дрібка солі
  • цукор коричневий — 2-4 ст.ложки
  • яйця курячі — 2 шт.
  • йогурт (грецький) — 150 мл.
  • кокосова олія (або вершкове масло) — 60 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Окремо змішати пластівці, борошно кокосове та цільнозернове, розпушувач, дрібку солі, цукор (у мене 2 ст. ложки, хто любить дуже солодке додайте більше)
Я додаю крупну морську сіль, мені подобається коли у печиві відчуваються її шматочки))

Олію чи масло розтопити, гарно змішати з натуральним йогуртом (*у мене густий домашній) та яйцями, за допомогою вінчика.

* Якщо ви хочете в печиво відчути виражений смак кокосу, використовуйте саме кокосове масло, воно дуже ароматне!

У суміш додати сухих складників та вимішати м'яке тісто.

З тіста сформувати кульки, викладати на деко, вистелене папером для випічки, на відстані одну від одної.

Кожну приплюснути за допомогою виделки.

Випікати при температурі 180 градусів 15-18 хвилин, слідкуйте так як духовки у всіх різні)

Готове печиво перекласти для охолодження на решітку.

Всім смачного та вдалої випічки!


Перепост даного рецепта дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.


Основні інгредієнти Ви зможете придбати в нашому магазині прямо зараз!

Схожі статті

Рекомендуємі товари