Оладки "Бородинські" з солодом

Оладки на житньому борошні з солодом. Оладки виходять пухкі з запашним ароматом бородинського хлібу.
Рецепт брав участь в конкурсі "Пісне меню", що проводився на сайті Food.ua під патронатом компанії Мак-Вар Екопродукт.
Автор рецепта - учасник конкурсу під ніком golkka
ІНГРЕДІЄНТИ:
- борошно пшеничне — 250 гр
- борошно житнє — 50 гр
- солод — 1 ст.л.
- мед — 1 ст л
- дріжджі сухі — 3 гр
- сіль — 1/2 ч.л.
- олія рослинна — 5 ст.л.
- вода — 350 мл.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Просіюємо борошно. Висівки, які лишились на ситі, повертаємо до борошна.
Висипаємо у ємність для замісу - два види борошна, солод, дріжджі, мед, сіль, олію для смаження.
Додаємо солод житній ферментований "Здоров'я". Солод - натуральний продукт для здорового харчування, який виготовляється з пророслого зерна. Завдяки процесу ферментації солдод отримує темний колір і яскраво виражений неповторний смак і аромт житнього хлібу. Він містить багато корисних речовин у простій легкодоступній формі. Крім цього, солод покращувач борошна, формує гарний мякіш тіста, стимулює бродіння.
Додаємо сіль, мед, дріжджі.
Доливаємо воду. Замішуємо тісто, ставимо на 6-8 годин у холодиьник, періодично перемішуємо.
Жаримо оладки на олії. Я використовую олію з виноградних кісточок. Вона містить набагато більше корисних речовин ніж звичайна соняшна. Крім тогого вона дуже багата антиоксидантами. А її здатність витримувати високі температури і не виділяти канцерогени, перевищує навіть відому оливкову олію!
Кладемо оладки на салфетку для зняття олії. От і все!
СМАЧНОГО!
==================================================================
Цей рецепт було представлено на конкурс "Пісне меню" на сайті food.ua, спонсором якого виступала компанія Мак-Вар Екопродукт
Автор рецепту - golkka
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------