Малосольні огірки з солодом

Цим рецептом з нами поділилася Катерина Головко. Під час проведення конкурсу «Пісне Меню», яке проводилося на сайті Food.ua під патронатом компанії Мак-Вар Екопродукт, Катерина отримала заслужений приз «За найоригінальніший рецепт». Сьогодні вона підтвердила, що цей приз вона отримала абсолютно заслужено! Креативність - це її стан душі!
На такий оригінальний рецепт її надихнула інформація про те, що для мочених яблук використовують солод, а для закваски огірків - житні сухарі. Ось Катерина і вирішила об'єднати цих два рецепта.
ПРИГОТУВАННЯ:
-
У посуд закладаємо зелень,
-
огірки промиваємо, зрізаємо попки,
-
закладаємо огірки
РОЗСІЛ: (кількість розсолу залежить від розміру посуду, в якій будуть засолюватись огірки)
- в 1,5 літрі гарячої води розчиняємо
- 75 гр солі,
- 50 гр солоду
- щіпка цукру
Заливаємо огірки (1,2 кг), кладемо прес - через пару днів готові малосольні огірки.
Збільшуємо час просолкі, отримуємо солоні.
За смаком огірки виходять хрусткі і з пікантною гірчинкою!
Смачного!
Автор рецепту - Єкатерина Головко .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Перепост даного рецепта дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Поділіться цим оригінальним рецептом на своїй сторінці в соцмережах і Ваші друзі дізнаються про нього! (Натисніть на відповідний значок внизу сторінки)