Малосольні огірки з солодом

Малосольні огірки з солодом

Цим рецептом з нами поділилася Катерина Головко. Під час проведення конкурсу «Пісне Меню», яке проводилося на сайті Food.ua під патронатом компанії Мак-Вар Екопродукт, Катерина отримала заслужений приз «За найоригінальніший рецепт». Сьогодні вона підтвердила, що цей приз вона отримала абсолютно заслужено! Креативність - це її стан душі!
На такий оригінальний рецепт її надихнула інформація про те, що для мочених яблук використовують солод, а для закваски огірків - житні сухарі. Ось Катерина і вирішила об'єднати цих два рецепта.

ПРИГОТУВАННЯ:

  • У посуд закладаємо зелень,

  • огірки промиваємо, зрізаємо попки,

  • закладаємо огірки

РОЗСІЛ: (кількість розсолу залежить від розміру посуду, в якій будуть засолюватись огірки)

  • в 1,5 літрі гарячої води розчиняємо
  • 75 гр солі,
  • 50 гр солоду
  • щіпка цукру

Заливаємо огірки (1,2 кг), кладемо прес - через пару днів готові малосольні огірки.

Збільшуємо час просолкі, отримуємо солоні.

За смаком огірки виходять хрусткі і з пікантною гірчинкою!

Смачного!

 

Автор рецепту Єкатерина Головко .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Перепост даного рецепта дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За солодом житнім -

Поділіться цим оригінальним рецептом на своїй сторінці в соцмережах і Ваші друзі дізнаються про нього! (Натисніть на відповідний значок внизу сторінки)

Схожі статті

Рекомендуємі товари

Теги: Солод житній, рецепт закваски огірків