Цільнозернові коржі з начинкою на газованій воді

Це тонкі коржі, які можна зробити як з солоною начинкою, так і з солодкою.
На цільнозерновому борошны.
Смачно і дуже просто.
Список інгредієнтів
- сильно газована вода - 250 мл
- цукор - 2 ч.л.
- сіль - 1 ч.л.
- рослинна олія - 2 ст.л.
- борошно пшеничне цільнозернове "Здоров'я» 410 г
- манка - 2 ст. л.
- начинка будь-яка - не рідка, без соку
Спосіб приготування
Для початку змішати сухі інгредієнти: борошно, сіль, цукор і манку.
Додати рослинну олію
І влити сильно газовану воду.
Замісити тісто. Я замішувала в комбайні насадкою гак.
Перекласти в пакет і залишити на 10 хвилин для набухання клейковини.
Тісто стане еластичнішим.
Розділити на рівні частини.
Для начинки я зварила картоплю, злила воду і на суху потовкла в пюре, додала обсмажені на рослинній олії моркву і шпинат.
Кожен шматочок тіста розкачати в тонкий пласт, в формі кола (по можливості).
На середину викласти приблизно 2 столові ложки начинки.
Вирівняти.
Закриваємо краю, формуючи коржі.
Крок перший.
Крок другий.
Крок третій.
І готово.Акуратно розкатати корж, щоб він став тонким. Сильно тиснути не можна, інакше начинка розірве тісто.
Коржі роблю всі відразу, так як смажаться вони швидко і поки ви будете формувати коржі, є велика ймовірність, що коржі згорять. Не ризикуйте.
Коржі я обсмажую на добре розігрітій чавунній сковороді, на середньому вогні і на рослинній олії.
Смажаться вони досить швидко.
Коржі смачні як гарячими, так і холодними. Вони ситні і смачні.
Перепост даного рецепта дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.
Основні інгредієнти Ви зможете придбати в нашому магазині прямо зараз!