Шпаргалки для господарки


Шпаргалки для господарки

Корисні поради, які будуть цікаві як початківцям, так і досвідчених домогосподаркам!

СЕРВІРОВКА СТОЛУ. Навіщо стільки приладів і що з ними робити?

СЕРВІРОВКА СТОЛУ. Навіщо стільки приладів і що з ними робити?

Вас запросили в елітний ресторан. Підійшовши до свого місця за столом, Ви побачили цілу «батарею» тарілок, келихів, ножів і виделок! Навіщо мені стільки багато? Що я з цим буду робити і як не потрапити в халепу з цим етикетом? - напевно у вас в голові промайне цей рій питань! Ми Вас заспокоїмо - тут немає нічого складного! Все дуже просто, логічно і зручно!

6 Напоїв для осіннього імунітету

6 Напоїв для осіннього імунітету

У період осіннього похолодання і активації чергових епідемій грипу Вам допоможуть прості, але дуже дієві способи підняття свого імунітету та профілактики простудних захворювань.

Шпаргалочка №18 - 200 ккал це...

Шпаргалочка №18 - 200 ккал це...

200 кілокалорій це зовсім не багато, але скільки грам потрібно з'їсти улюбленого продукту, що б отримати 200 ккал?

Шпаргалка №15. Варимо кашу правильно

Шпаргалка №15. Варимо кашу правильно

Досвідчені господині подумають, що нам вже нічого писати, раз ми прублікуем такі елементарні поради. Але Ви теж не відразу стали досвідченими? А що робити молодим господарочкам, студентам або холостякам? Та й "на старуху буває проруха"!

Шпаргалка №14 Констркутор калорій. Частина 2

Шпаргалка №14 Констркутор калорій. Частина 2

Можна їсти, отримувати задоволення від їжі і при цьому не повніти, якщо контролювати кількість спожитих калорій.

Шпаргалка №13 Констркутор калорій. Частина 1

Шпаргалка №13 Констркутор калорій. Частина 1

Можна їсти, отримувати задоволення від їжі і при цьому не повніти, якщо контролювати кількість спожитих калорій.

Шпаргалка №12 Скільки клітковини в 100г продуктів?

Шпаргалка №12 Скільки клітковини в 100г продуктів?

Всі ми вже знаємо, що клітковина корисна для нашого організму. Де її багато, а де мало - Ви дізнаєтеся з цієї шпаргалки!

Шпаргалочка №11 Використання макаронів по видам і формам

Шпаргалочка №11 Використання макаронів по видам і формам

В яких стравах які форми макаронів краще використовувати? З якими соусами їх подавати? Можливо Ви і не здогадувалися, але деякі форми макаронів були спеціально розроблені для того, що б в своїх порожнинах і ребрах затримувати якомога більше соусу. Саме в цьому секрет того, що з одним і тим самим соусом різні макарони мають різний смак!

Показано з 1 по 10 із 23 (всього 3 сторінок)