Шпаргалка №15. Варимо кашу правильно

Шпаргалка №15. Варимо кашу правильно

Досвідчені господині подумають, що нам вже нічого писати, раз ми прублікуем такі елементарні поради.
Але Ви теж не відразу стали досвідченими? А що робити молодим господарочкам, студентам або холостякам? Та й "на старуху буває проруха"!

Саме для цих цілей і створена ця шпаргалочка! Тут Ви дізнаєтеся скільки потрібно додати води на порцію крупи і скільки часу варити це блюдо.

Крім цього хочемо поділитися ще одним маленьким секретом! Каша буде розсипчастою, якщо перед варінням Ви хороршо (до чистої води) промиєте крупу. Ви вимиєте весь крохмаль, який у вигляді борошняного пилу присутній на поверхні зерна. А що таке крохмаль? - це клейстер, за допомогою якого наші прабабусі вікна на зиму заклеювали!

І не забувайте! - Ви перебуваєте на сайті Інтернет-магазину Здорового харчування. Прямо тут і зараз Ви можете придбати дуже багато з того, що Вам необхідно!


Підписуйтесь на наші сторінки в Фейсбук  і Інстаграм  і Ви не пропустите жодної нашої чергової рекомендації, рецепта або новинки нашої продукції!

p.s. Для збільшення - кликни на картинку.

Схожі статті

Рекомендуємі товари