Шпаргалочка №11 Використання макаронів по видам і формам

Шпаргалочка №11 Використання макаронів по видам і формам

В яких стравах які форми макаронів краще використовувати? З якими соусами їх подавати?
Можливо Ви і не здогадувалися, але деякі форми макаронів були спеціально розроблені для того, що б в своїх порожнинах і ребрах затримувати якомога більше соусу. Саме в цьому секрет того, що з одним і тим самим соусом різні макарони мають різний смак!

Як бачите "Не все так просто в нашому королівстві!" і хто, як не італійці знають всі тонкощі і хитрощі в макаронному мистецтві?

У цій шпаргалочке Ви дізнаєтеся які макарони краще використовувати для салатів, які з морепродуктами, а які з м'ясом, з густим або рідким соусом, в гарячому або холодному вигляді.

Найближчим часом ми дамо Вам рецепти найпопулярніших італійських соусів до макаронів.


Підписуйтесь на наші сторінки в Фейсбук  і Інстаграм  і Ви не пропустите жодної нашої чергової рекомендації, рецепта або новинки нашої продукції!

p.s. Для збільшення - кликни на картинку.

Схожі статті

Рекомендуємі товари

Теги: соуси для макаронів, форми макаронів, види макаронів