Макарони “Паста Болоньезе”

Макарони “Паста Болоньезе”

Дуже популярне в Італії блюдо! Але, як і український борщ, воно має багато різновидів і в кожній провінції його готують по різному. Тут ми вам представляємо один з варіантів.

Рецепт приготування макаронів дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

300 г макаронів «Здоров’я» №13 з твердих сортів з волоським горіхом,

400 г яловичого фаршу,

1 цибулина,

1 морква,

2/3 склянки червоного вина,

3 ст. ложки томатної пасти,

сіль, перець за смаком.

Приготування:

Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю. Обсмажити на сковороді 4-6 хвилин до їх розм’якшення.

Додати фарш до овочів.

Перемішати і залишити тушкувати хвилин 10.

Влити до соусу вино і додати томатну пасту, посолити і поперчити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати ще 30 хв.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності.

Відкинути на друшляк і злити воду.

На тарілку з готовими макаронами викласти порцію соусу, прикрасивши страву зеленню.

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції

Схожі статті

Рекомендуємі товари