Домашній квас з цикорію

ІНГРЕДІЄНТИ:
- 5 л холодної води
- 2 столових ложки цикорію (звичайного, без всяких добавок )
- 1 ч.л. лимонної кислоти
- 650 гр цукру (якщо любите менш солодкий, то цукру можна взяти — менше
- дріжджі сухі — 1/2 пачки 11грамової
ПРИГОТУВАННЯ:
Все перемішуємо(крім дріжджів) і ставимо на вогонь щоб закипіло.
Як закипить, виключаємо вогонь і нехай охолоджується до стану парного молока. Тоді засипаємо 1/2 пачки дріжджів сухих (пачка 11г.) - в мене Сафт Момент.
Залишаємо години на 3-4, має з'явитися піна (якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч в теплому місці).
Як побачили, що з'явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.
Обов"язково потрібно розлити в банки або пляшки, якщо він буде в баняку то втратить газованість.
Автор цього чудового рецепту - Оксана Дорош, яка опублікувала його на сайті наших партнерів food.ua
От і все!
Хоча ні, не все!
Вам сподобалася стаття? - поділіться нею зі своїми друзями в соціальних мережах. І Ваша сторінка від корисної інформації буде у них більш популярною, і нам допоможете стати більш відомими.
Зробіть це прямо зараз. Натисніть на відповідний значок внизу цієї сторінки.