Домашній квас з цикорію

Домашній квас з цикорію

ІНГРЕДІЄНТИ:

ПРИГОТУВАННЯ:

Все перемішуємо(крім дріжджів) і ставимо на вогонь щоб закипіло.

Як закипить, виключаємо вогонь і нехай охолоджується до стану парного молока. Тоді засипаємо 1/2 пачки дріжджів сухих (пачка 11г.) - в мене Сафт Момент.

Залишаємо години на 3-4, має з'явитися піна (якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч в теплому місці).

Як побачили, що з'явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.

Обов"язково потрібно розлити в банки або пляшки, якщо він буде в баняку то втратить газованість.

Автор цього чудового рецепту - Оксана Дорош, яка опублікувала його на сайті наших партнерів food.ua

От і все!

Хоча ні, не все!

Вам сподобалася стаття? - поділіться нею зі своїми друзями в соціальних мережах. І Ваша сторінка від корисної інформації буде у них більш популярною, і нам допоможете стати більш відомими.

Зробіть це прямо зараз. Натисніть на відповідний значок внизу цієї сторінки.

Схожі статті

Рекомендуємі товари