• Цикорій розчинний гранульований Класичний, 100 г

Цикорій розчинний гранульований Класичний, 100 г

  • Модель: cw-classic
  • Наявність: 21.000
  • 32.00 грн.

У зв'язку з карантином ми продаємо лише продуктові набори

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Фіто-напої →


Склад: цикорій розчинний (100%)

Багатий набір компонентів в складі рослини говорить про те, що цикорій має багатогранні лікувальні властивості: протизапальні, цукрознижуючі, заспокійливі, жовчогінні, жарознижуючі, сечогінні та надає снодійну дію.

Корінь цикорію містить велику кількість корисних речовин: інулін - легко засвоюваний організмом полісахарид; велика кількість білків; вітаміни А, вітаміни групи В, велику кількість вітаміну С; пектин; макро - і мікроелементи (калій, натрій, кальцій, залізо, магній і ін.); ефірне масло; мінеральні солі; органічні кислоти; глікозид інтібід; каротини; гіркі й смолисті речовини; дубильні речовини.

Саме корінь містить близько 60% інуліну - одного з найцінніших компонентів, який є полисахаридом, замінником крохмалю і цукру. Інулін часто використовують в раціоні людей з цукровим діабетом, так як він легко засвоюється. Вміст великої кількості молочного соку, гіркі речовини якого здатні підвищити апетит, і чашка напою з цикорію перед обідом допоможе в цьому.

Спосіб приготування: 1-2 чайні ложечки напою залити склянкою (150 мл) гарячої води. Цукор або його замінник, молоко, вершки додавати за смаком.

Харчова цінність 100 г продукту: білки - 5,3 г, вуглеводи - 81,2 г, жири - 0,0 г.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 346 ккал.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

ДОМАШНІЙ КВАС ІЗ ЦИКОРІЮ

ІНГРЕДІЄНТИ:

ПРИГОТУВАННЯ:

Все перемішуємо(крім дріжджів) і ставимо на вогонь щоб закипіло.

Як закипить, виключаємо вогонь і нехай охолоджується до стану парного молока. Тоді засипаємо 1/2 пачки дріжджів сухих (пачка 11г.) - в мене Сафт Момент.

Залишаємо години на 3-4, має з'явитися піна (якщо вийде не такий різкий, то можна залишити на ніч в теплому місці).

Як побачили, що з'явилася піна, пробуємо на смак (вже повинен бути як квас тільки не холодний), далі розливаємо в тару і ставимо в холодильник для охолодження.

Обов"язково потрібно розлити в банки або пляшки, якщо він буде в баняку то втратить газованість.

Автор цього чудового рецепту - Оксана Дорош, яка опублікувала його на сайті наших партнерів food.ua

От і все!

Хоча ні, не все!

Вам сподобалася стаття? - поділіться нею зі своїми друзями в соціальних мережах. І Ваша сторінка від корисної інформації буде у них більш популярною, і нам допоможете стати більш відомими.

Зробіть це прямо зараз. Натисніть на відповідний значок внизу цієї сторінки.

https://ecoproduct-shop.com.ua/index.php?route=newsblog/article&newsblog_path=1_3_9&newsblog_article_id=87

Теги: цикорій