РЕЦЕПТ - 2 КВАСУ З ЦИКОРІЮ

РЕЦЕПТ - 2 КВАСУ З ЦИКОРІЮ

Пропонуємо вам ще один перевірений рецепт квасу з цикорію.

Його автор публікується на You Tube під ніком  Ptashka Nadia. Кому цікаво подивитись це відео – шукайте його там.

Цей квас можна приготувати менш як за добу. Ми вам надаємо покрокову інструкцію з фото.

Для цього вам потрібно 5 л  – кип’яченої води.

Далі ваші дії такі:

200 г – цукру

2 ст. л. (з гіркою) – цикорій

1 ч.л. (з гіркою) – лимонна кислота

Все це залити 2 літрами окропу і запарити.

Після остигання до 30°С додати:

2-3 ст.л. меду (за бажанням)

Все це перелити у 6 літровий пластиковий бутель. Вилити туди залишки кіп’яченої води, а далі:

Всипати 2 ч.л. не повні (без гірки) сухих дріжджів

10 шт. не митого ізюму (це потрібно для збереження виноградних бактерій)

 Ретельно розколотити і залишити на сонці (або у іншому теплому місці) на 2-3 годині.

Розлити по 1-1,5 л пляшках,

Не доливайте пляшку до верху, а потім видушить з неї повітря.

Через годину пляшки приймуть свою звичайну форму, бо наповняться СО2 і їх вже можна ставити у холодильник.

А вже через 12 годин можете насолоджуватись неймовірним смаком чудового квасу «як із діжки»!

СМАЧНОГО!

Схожі статті

Рекомендуємі товари

Быстрый просмотр товара для Opencart (Опенкарт) 2.x