Цукерки з арахісової пасти

Цікавий рецепт з використанням арахісової пасти і кокосового шроту (борошна) зробив вдале поєднання між смачним делікатесом і корисним продуктом!
Ваші дітки і уся родина будуть із задоволенням уминати ці цукерки, а Ви будете впевнені у натуральності цього продукту, де не має консервантів, барвників, підсилювачів смаку, тощо.
Одні з моїх найулюбленіших цукерок, рекомендую для любителів арахісової пасти.
Час приготування - 30 хвилин.
ПЕРЕЛІК ІНГРЕДІЄНТІВ
• паста арахісова — 190 г. (купити зараз!)
• мед — 50-60 г
• шрот (борошно) кокосове — 4 ст.ложки (купити зараз!)
для помадки:
1-й варіант
• шоколад гіркий з вмістом 70% какао - 80 г,
• кокосова олія - 15 г, (купити зараз!)
• дрібка солі (рожевої гімалайської)
2-й варіант
• какао терте — 50 г
• какао-масло — 25 г
• мед за смаком
• дрібка солі (рожевої гімалайської)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Арахісове масло (можна замінити на інше) ретельно перемішати з медом (або цукровою пудрою) та кокосовим борошном (його не можна замінити іншим звичайним). Сформувати кульки або півкульки, як у мене, і охолодити в холодильнику.
На водяній бані розтопити шоколад гіркий з вмістом 70% і кокосову олію або какао-масло, какао терте й мед,
Цукерки покрити шоколадною помадкою. Можна декорувати подрібненим арахісом або мигдалем.
Я в середину кожної поклала ще журавлину Смакота!
Зберігати у холодильнику.
Автор під ніком Gutka опублікувала цей цікавий рецепт на сайті наших партнерів food.ua
Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.
Основні інгредієнти Ви зможете придбати в нашому магазині прямо зараз!