Цукерки з арахісової пасти

Цукерки з арахісової пасти

Цікавий рецепт з використанням арахісової пасти і кокосового шроту (борошна) зробив вдале поєднання між смачним делікатесом і корисним продуктом! 
Ваші дітки і уся родина будуть із задоволенням уминати ці цукерки, а Ви будете впевнені у натуральності цього продукту, де не має консервантів, барвників, підсилювачів смаку, тощо.

Одні з моїх найулюбленіших цукерок, рекомендую для любителів арахісової пасти.

Час приготування - 30 хвилин.

ПЕРЕЛІК ІНГРЕДІЄНТІВ

паста арахісова — 190 г. (купити зараз!)

• мед — 50-60 г

шрот (борошно) кокосове — 4 ст.ложки (купити зараз!)

для помадки:

1-й варіант

• шоколад гіркий з вмістом 70% какао - 80 г, 

кокосова олія - 15 г, (купити зараз!)

• дрібка солі (рожевої гімалайської)

2-й варіант

• какао терте — 50 г

• какао-масло — 25 г

• мед за смаком

• дрібка солі (рожевої гімалайської)

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Арахісове масло (можна замінити на інше) ретельно перемішати з медом (або цукровою пудрою) та кокосовим борошном (його не можна замінити іншим звичайним). Сформувати кульки або півкульки, як у мене, і охолодити в холодильнику.

На водяній бані розтопити шоколад гіркий з вмістом 70% і кокосову олію або какао-масло, какао терте й мед,

Цукерки покрити шоколадною помадкою. Можна декорувати подрібненим арахісом або мигдалем.

Я в середину кожної поклала ще журавлину Смакота!

Зберігати у холодильнику.

Автор під ніком Gutka опублікувала цей цікавий рецепт на сайті наших партнерів food.ua


Перепост даного рецепту дозволяється зі збереженням авторських прав усіх учасників.


Основні інгредієнти Ви зможете придбати в нашому магазині прямо зараз!

Схожі статті

Рекомендуємі товари