Макарони в сметанно-часниковому соусі

Макарони в сметанно-часниковому соусі

Всі інгредієнти цього рецепту Ви з легкістю зможете знайти в своєму холодильнику (можливо тільки вино буде в барі :). Чому б Вам не приготувати цю страву прямо зараз?

Складові:

300 г макаронів «Здоров’я» №14 з насінням розторопші,
200 мл сметани,
4 зубчики часнику,
½ склянки сухого білого вина,
1-2 ст. ложки оливкової олії,
1 ст. ложка лимонного соку,
сіль, перець за смаком.

Приготування:

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності. Відкинути на друшляк і злити воду.

Злегка обсмажити на сковороді дрібно порубаний часник.

Вилити в сковороду вино і залишити до закипання.

Додати сметану, сіль, перець і лимонний сік. Все перемішати і зняти з вогню.

Заправити макарони сметанно-часниковим соусом і посипати червоним і чорним перцем.

================================================== ===========

Не поспішайте уходити! Ваша кулінарна фантазія перевершить всі очікування, якщо ви ознайомитеся з усім КАТАЛОГОМ нашої продукції

Схожі статті

Рекомендуємі товари