Перед тим, як випекати хліб.

Перед тим, як випекати хліб.

За старих часів випічка хліба вважалося мистецтвом! Хліб добре сходив, якщо пекар приступав до справи з чистою душею і добрими помислами.

В сучасний час високих технологій стало все набагато простіше. Випікати хліб за допомогою хлібопічки стало просто «сімейною забавою».
Але те, що хліб «живий організм» і відчуває світлу ауру або чорний негатив поруч з собою - це факт, який підтвердять всі, хто пробував пекти хліб навіть в хлібопічці.
Здавалося б, все як завжди: та ж мука, ті ж дріжджі, той же рецепт, завжди виходив чудовий хліб, а сьогодні НЕ зійшов! А причина може бути проста - незадовго до цього Ви могли посваритися з кимось із домашніх або Вам просто зіпсували настрій.

З цього, перед тим, як приступити до випічки хліба, ми Вам бажаємо гарного настрою і позитивних емоцій - у Вас спечеться чудовий хлібець!

Перед тим, як переписати рецепт.

Правило - 1. Послідовність завантаження всіх інгредієнтів має бути такою, яка передбачена виробником саме Вашої хлібопічки. Тобто, якщо для Вашої хлібопічки передбачено спочатку заливати воду, а потім борошно, то і черговість завантаження Ви повинні робити таку, як рекомендує Ваш виробник, а не як вказано в рецепті.

Правило - 2. При завантаженні інгредієнтів не змішуйте сіль, цукор і дріжджі. Це повинно відбутися вже під час замісу тіста, після підігріву інгредієнтів.

Правило - 3. Не відкривайте без крайньої потреби кришку хлібопічки під час підігріву і замісу тіста. І вже ні в якому разі не відкривайте хлібопічку під час відстою теста! Тісто може впасти і хліб вже не зійде.

Правило - 4. Тут ми наводимо «базові» рецепти хліба з борошна, яке самі виробляємо. Це перевірені рецепти випічки пшеничного і пшенично-житнього хліба, котрі ми Вам рекомендуємо.

На широких теренах інтернету Ви зможете знайти безліч хороших рецептів приготування пшеничного, житнього, житньо-пшеничного і ін. сортів хліба. Не обмежуйте себе в творчому процесі і експериментуйте, це дуже захоплюючий процес!

Правило - 5. Для випічки використовуйте тільки високоякісні інгредієнти. За свою якість ми можемо відповісти своєю репутацією, з цього можемо радити:

  • пшеничне борошно "Здоров'я" №1 грубого помелу (рецепти випічки тут)
  • житнє борошно "Здоров'я" №5 грубого помелу.
  • борошно пшенично-житнє "Здоров'я" №2 грубого помелу

Спробуйте борошно від «Мак-Вар Екопродукт», і Ви безсумнівно будете задоволені результатом!