Їжа
УВАГА: Колір порошку топінамбуру врожая 2023 року такого кольору, як на останньому фото. Це не є деф..
Шрот кісточки винограду - це рослинна харчова добавка у вигляді борошна зі знежирених..
Шрот кісточки винограду - це рослинна харчова добавка у вигляді борошна зі знежирених..
Шрот амаранту – рослинна харчова добавка зі знежиреного насіння амаранту. Жири Бі..
Шрот насіння гарбуза – це рослинна харчова добавка зі знежиреного насіння гарбуза Жир..
Шрот насіння льону – це рослинна харчова добавка у вигляді порошку зі знежиреного насіння льону. ..
Шрот насіння розторопші – це борошно зі знежиреного насіння розторопші. Жири Білк..
Шрот насіння розторопші – Це борошно зі знежиреного насіння розторопші. Жири ..
Склад: протеїн - 43% (борошно) з насіння гарбуза голонасінного. Не містить барвників, ароматизаторів..
Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал ..
Гречка з інуліном, 350 г Склад:зерно гречки перероблено по низькотемпературній технології, концен..
Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал ..
Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..
Висівки - це побічний продукт борошномельного виробництва, в якому залишаються всі корисні мікроелем..
Оцет яблучний з медом 3% (0,33 л) Яблучний оцет вже давно відомий людям, він був відомий ще старо..
Склад: борошно пшеничне суцільнозмолоте, висівки житні, вода. Білки Жири/ у ..
Склад: борошно пшеничне суцільнозмолоте твердих сортів, висівки житні, вода. ..
Гречка з інуліном, 500 г Склад:зерно гречки перероблено по низькотемпературній технології, концен..
Клітковина насіння амаранту, 450 г Склад:клітковина (50%), білок (20%), крохмаль (8%), Ca – 137 м..