Ягідні пасти
У зв'язку з карантином ми продаємо лише продуктові набори

Зустрічайте НОВИНКУ у нашому магазині ЯГІДНІ ПАСТИ!
Запатентована технологія виготовлення зробила їх корисніше за самі ягоди.
Як таке можливо?
Виявляється, наш організм не здатен перетравлювати насіння чи кісточки ягід та фруктів у цілісному вигляді. Таким чином природа потурбувалась про продовження і розповсюдження роду рослин.
Але при виготовленні ягідних паст насіння перемелюється. Це дозволяє нашому шлунку отримати всі корисні речовини, які містяться у зернах і насінні. І погодьтесь – їх там не мало!
От і виходить, що ягідні пасти виявились кориснішими за самі ягоди!
Суть запатентованої технології:
Українські вчені та технологи під керівництвом автора ідеї, академіка Сергія Борисовича Осипенка, видатного українського вченого, створили унікальну інноваційну гідро-термо-динамічну технологію переробки ягід, що дозволяє отримувати цінні компоненти кісточки і шкірки. Використання технології дозволяє організму отримувати і засвоювати корисні речовини на 100%. Вчені використали ефект кавітації, високого тиску та низькотемпературного гідролізу.
Таким чином, було отримано нові продукти — ягідні пасти, які містять складові речовини подрібненої кісточки та шкірки, що підвищує корисність продукту у декілька разів у порівнянні зі свіжою ягодою. В першу чергу це проявляється в збільшенні антиоксидантної активності пасти вдвічі.
У процесі виробництва плоди подрібнюються за допомогою пульсуючого тиску та мікроудару при схлопуванні кавітаційних бульбашок. При цьому кісточка та клітини шкірки руйнуються в безкисневому просторі і їхній вміст — унікальна за складом олія, комплекс антоціанів і біофлавоноїдів, потрапляють у пасту та засвоюються організмом, чого не відбувається при споживанні свіжої ягоди.
До того ж у цих пастах – лише ягоди! Без додавання консервантів, цукру та води.