Купити борошно та інші продукти для випічки хліба будинку
У нашому магазині ми створили цей розділ для того, що б Ви в одному місці змогли купити і борошно для випічки хліба, і солод житній, і різні рослинні добавки, висівки та інші інгредієнти, які Ви можете додавати в свою рецептуру для отримання не тільки смачної , але і корисною випічки.
Ми розуміємо, наскільки зараз зайнята сучасна людина. Для економії Вашого часу надаємо Вам можливість вибрати і купити всі інгредієнти для випічки хліба в одному місці, не гуляючи по всьому інтернету.
Жителі українських мегаполісів можуть купити суцільно змелене борошно «Здоров'я» в спеціалізованих магазинах або відділах здорового харчування при супермаркетах. Але навіть для жителів Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя чи Одеси зручніше купити борошно, солод і інші інгредієнти для випічки хліба, не виходячи з дому в нашому інтернет магазині. Навіть з урахуванням доставки, наша ціна Вас цілком влаштує!
В цьому розділі Ви знайдете три види суцільно змеленого борошна грубого помелу - пшеничне, житнє і їх суміш. Про останню зупинимося трохи по докладніше. Ви напевно знаєте, що житнє борошно не сходить на дріжджах. Для житнього випічки потрібно робити закваску. Але не кожен з нас має можливість, бажання і час для традиційної випічки «чорного» хліба. Це процес тривалий і трудомісткий. Та й сучасні хлібопічки не призначені для такої випічки. Тісто потрібно вимішувати вручну і випікати в духовці. З такого борошна м'якуш виходить дуже щільним і навіть всі магазинні «чорні» хліба випікаються із суміші пшеничного і житнього борошна.
Ми постаралися знайти компроміс! Ми не стали «винаходити велосипед», але «винайшли» для Вас пшенично-житню суміш з суцільно змеленого зерна, яка добре підходить для випічки житнього хліба в хлібопічці!
У розділі Блог є багато рецептів ля випічки в хлібопічці з цільного зерна. Окремо, з покроковою інструкцією і фото ми розповідаємо, як приготувати і виростити закваску для хліба. Так само даємо покрокову інструкцію з фото для випічки на заквасці в духовці.
А тепер відкриємо Вам «Секрет Полішинеля»!
Хочете з пшеничного борошна спекти житній хліб в хлібопічці? До Вас на допомогу прийде солод житній ферментований! Про його користь і надзвичайний аромат відомо давно, а більш детально Ви можете ознайомитися в нашому розділі «СОЛОД І ВИСІВКИ». Запарьте в окропі всього 3-4 ложки солоду і він перетворить Вашу пшеничну буханку в «житню»! Не забутьте на кількість доданого солоду і води для запарки зменшити загально додну кількість борошна і води. Цим прийомом користуються багато пекарень. Саме з цього їх «житня» випічка виходить такою ароматною і пухкою. Найпростіший спосіб зробити смачний пшеничний хліб ще й корисним - це додати в рецептуру 2-4 столові ложки наших рослинних харчових добавок (зменшивши на таку ж кількість обсяг борошна).
У нашому магазині досить великий асортимент рослинних добавок (шротів). Кожна з них має свої унікальні корисні властивості. Про їхню користь Ви докладно зможете дізнатися в розділі РОСЛИННІ Харчові добавки
А для людей, які страждають на цукровий діабет, ми рекомендуємо використовувати саме суцільно змелене борошно (з висівками) і, крім цього, додавати в рецептуру випікання житнього хліба рослинні добавки і порошок топінамбура. Ці компоненти допоможуть зменшити загальний глікемічний індекс, а завдяки інуліну, який міститься в порошку топінамбура, такий хліб буде знижувати рівень цукру в крові при прийомі їжі. Цей хліб для діабетиків буде набагато корисніше звичайного!
Не бійтеся експериментувати, Ви - творець! А ваш хліб - самий смачний і корисний!
За рецептами для своїх шедеврів вирушайте в наш розділ РЕЦЕПТИ.
А купити борошно та інші продукти (інгредієнти) для випічки хліба Ви зможете прямо зараз в цьому розділі!
Пробуйте, дерзайте і діліться з нами Вашими рецептами. Всі Ваші рецепти випічки хліба з фотографіями і покрокові інструкції ми розмістимо на нашому сайті (з дотриманням Ваших авторських прав) та / або в наших групах в соц. мережах. Саме так, спільними зусиллями, ми допомагаємо один одному вдосконалюватися і сходити на нові вершини!