Купити борошно та інші продукти для випічки хліба будинку
Шрот зародка зерна пшениці - це рослинна харчова добавка у вигляді порошку із знежиреного зародка зе..
Шрот зародка зерна пшениці - це рослинна харчова добавка у вигляді порошку із знежиреного зарод..
Шрот кісточки винограду - це рослинна харчова добавка у вигляді борошна зі знежирених..
Шрот кісточки винограду - це рослинна харчова добавка у вигляді борошна зі знежирених..
Шрот амаранту – рослинна харчова добавка зі знежиреного насіння амаранту. Жири Бі..
Шрот насіння гарбуза – це рослинна харчова добавка зі знежиреного насіння гарбуза Жир..
Шрот насіння конопель - це рослинна харчова добавка у вигляді порошку зі знежиреного нас..
Шрот насіння кунжуту – це рослинна харчова добавка у вигляді порошку зі знежиреного насіння кунжуту...
Шрот насіння льону – це рослинна харчова добавка у вигляді порошку зі знежиреного насіння льону. ..
Шрот насіння розторопші – це борошно зі знежиреного насіння розторопші. Жири Білк..
Шрот насіння розторопші – Це борошно зі знежиреного насіння розторопші. Жири ..
При виготовленні цільнозернового борошна зерно пшениці перемелюється повністю, разом із зо..
Кокосове борошно виготовляється з кокосової стружки після віджиму олії на гідравлічному маслопресі. ..
При виготовленні цільнозернового борошна зерно пшениці перемелюється повністю, разом із зо..
При виготовленні цільнозернового борошна зерно жита перемелюється повністю, разом із зовні..
Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..
Жири Білки Вуглеводи Калорійність 1,1 9,8 68,3 1348,..

У нашому магазині ми створили цей розділ для того, що б Ви в одному місці змогли купити і борошно для випічки хліба, і солод житній, і різні рослинні добавки, висівки та інші інгредієнти, які Ви можете додавати в свою рецептуру для отримання не тільки смачної , але і корисною випічки.
Ми розуміємо, наскільки зараз зайнята сучасна людина. Для економії Вашого часу надаємо Вам можливість вибрати і купити всі інгредієнти для випічки хліба в одному місці, не гуляючи по всьому інтернету.
Жителі українських мегаполісів можуть купити суцільно змелене борошно «Здоров'я» в спеціалізованих магазинах або відділах здорового харчування при супермаркетах. Але навіть для жителів Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя чи Одеси зручніше купити борошно, солод і інші інгредієнти для випічки хліба, не виходячи з дому в нашому інтернет магазині. Навіть з урахуванням доставки, наша ціна Вас цілком влаштує!
В цьому розділі Ви знайдете три види суцільно змеленого борошна грубого помелу - пшеничне, житнє і їх суміш. Про останню зупинимося трохи по докладніше. Ви напевно знаєте, що житнє борошно не сходить на дріжджах. Для житнього випічки потрібно робити закваску. Але не кожен з нас має можливість, бажання і час для традиційної випічки «чорного» хліба. Це процес тривалий і трудомісткий. Та й сучасні хлібопічки не призначені для такої випічки. Тісто потрібно вимішувати вручну і випікати в духовці. З такого борошна м'якуш виходить дуже щільним і навіть всі магазинні «чорні» хліба випікаються із суміші пшеничного і житнього борошна.
Ми постаралися знайти компроміс! Ми не стали «винаходити велосипед», але «винайшли» для Вас пшенично-житню суміш з суцільно змеленого зерна, яка добре підходить для випічки житнього хліба в хлібопічці!
У розділі Блог є багато рецептів ля випічки в хлібопічці з цільного зерна. Окремо, з покроковою інструкцією і фото ми розповідаємо, як приготувати і виростити закваску для хліба. Так само даємо покрокову інструкцію з фото для випічки на заквасці в духовці.
А тепер відкриємо Вам «Секрет Полішинеля»!
Хочете з пшеничного борошна спекти житній хліб в хлібопічці? До Вас на допомогу прийде солод житній ферментований! Про його користь і надзвичайний аромат відомо давно, а більш детально Ви можете ознайомитися в нашому розділі «СОЛОД І ВИСІВКИ». Запарьте в окропі всього 3-4 ложки солоду і він перетворить Вашу пшеничну буханку в «житню»! Не забутьте на кількість доданого солоду і води для запарки зменшити загально додну кількість борошна і води. Цим прийомом користуються багато пекарень. Саме з цього їх «житня» випічка виходить такою ароматною і пухкою. Найпростіший спосіб зробити смачний пшеничний хліб ще й корисним - це додати в рецептуру 2-4 столові ложки наших рослинних харчових добавок (зменшивши на таку ж кількість обсяг борошна).
У нашому магазині досить великий асортимент рослинних добавок (шротів). Кожна з них має свої унікальні корисні властивості. Про їхню користь Ви докладно зможете дізнатися в розділі РОСЛИННІ Харчові добавки
А для людей, які страждають на цукровий діабет, ми рекомендуємо використовувати саме суцільно змелене борошно (з висівками) і, крім цього, додавати в рецептуру випікання житнього хліба рослинні добавки і порошок топінамбура. Ці компоненти допоможуть зменшити загальний глікемічний індекс, а завдяки інуліну, який міститься в порошку топінамбура, такий хліб буде знижувати рівень цукру в крові при прийомі їжі. Цей хліб для діабетиків буде набагато корисніше звичайного!
Не бійтеся експериментувати, Ви - творець! А ваш хліб - самий смачний і корисний!
За рецептами для своїх шедеврів вирушайте в наш розділ РЕЦЕПТИ.
А купити борошно та інші продукти (інгредієнти) для випічки хліба Ви зможете прямо зараз в цьому розділі!
Пробуйте, дерзайте і діліться з нами Вашими рецептами. Всі Ваші рецепти випічки хліба з фотографіями і покрокові інструкції ми розмістимо на нашому сайті (з дотриманням Ваших авторських прав) та / або в наших групах в соц. мережах. Саме так, спільними зусиллями, ми допомагаємо один одному вдосконалюватися і сходити на нові вершини!