Стевія Шоколад Гарячий зі смаком Пломбир (д/п) / 150 г
- Виробник: STEVIA
- Модель: st-gsh-plombir
- Наявність: 10
-
114.00 грн.
ОПИС
Напій Гарячий шоколад зі стевією - з ароматом Пломбір
Склад: какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, суха молочна сироватка, екстракт солодкий з листя стевії, натуральний ароматизатор пломбір
Вага: 150 г
Виробник: ТОВ «Гудвіл-Інвест»
Ви і дня не можете прожити без солодкого, але прекрасно розумієте, що таке харчування шкодить вашому організму? Ви щомісяця обіцяєте собі не торкатися більше до шоколадкам, але у вас не вистачає сили волі? Ви вже півроку не їсте солоденького, але відчуваєте, що ось-ось зірветься? Не впадай у відчай! Гарячий шоколад зі стевією - ось вирішення всіх ваших проблем.
Гарячий шоколад зі стевією був розроблений спеціально для людей, які бережуть своє фізичне та емоційне здоров'я. Якщо ви стежите за якістю і калорійністю вживаних продуктів, то наша продукція точно для вас! Гарячий шоколад Stevia виготовлений виключно з натуральних інгредієнтів, а саме: з низькокалорійного какао-порошку, солодкого екстракту листя стевії, молочної сироватки і натуральних природних ароматизаторів. Спосіб приготування шоколаду дуже простий. Залийте 2-3 чайні ложечки шоколадного порошку 250 мілілітрах гарячої води або молока і перемішайте. Всього хвилина - і шоколад готовий!
ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО КОМПОНЕНТИ ГАРЯЧОГО ШОКОЛАДУ STEVIA:
Стевія
Стевія в складі шоколаду забезпечує його солодкість, при цьому вона не містить калорій. Багато підсолоджувачі на основі стевії мають один недолік - стороннє післясмак. У гарячому шоколаді STEVIA використовується сировина високої очищення, тому ви насолодитеся чистим смаком шоколаду.
Какао-порошок зі зниженою жирністю
Знежирений какао-порошок не поступається класичним побратиму ні за смаком, ні за ароматом. Але знежирене какао в чотири рази менш калорійне. Крім того, знежирене какао не втрачає свої корисні властивості. Це ж справжнє джерело вітамінів і мінералів!
Крім того, какао-порошок має властивість стимуляції мозкового кровообігу, посилює імунітет. Його здатність покращувати настрій і підвищувати працездатність - відмінна профілактика депресії.
Молочна сироватка
Молочна сироватка - це вторинний продукт молочного виробництва. Але, в той же час, цей продукт біологічно повноцінний!
Сироватку отримують при виробництві сиру і твердих сирів. Сирна сироватка дуже кисла, тому в харчовій промисловості застосовують підсирної сироватку. На сир йде майже весь молочний білок і в більшій мірі жир. Молочний цукор (лактоза), невелика частина жиру і білка (сироваткові білки, які забезпечують імунні властивості молока) залишаються в сироватці. Тому вона солодкувата, а ще дуже корисна! Глікемічний індекс молочного цукру невисокий, тому впливу на глікемію після вживання ви не помітите. До речі, сироватка також у великій кількості містить кальцій (47 мг / 100 г).
Характеристики | |
Властивості | Діабетичні |