Кокосове борошно, 250г
- Виробник: ТМ Здорово
- Модель: kokosove-boroshno-250g
- Наявність: 10
-
63.00 грн.
Кокосове борошно виготовляється з кокосової стружки після віджиму олії на гідравлічному маслопресі. При виробництві відсутнє тертя, технологія вимагає нагрівання сировини до 36,6 градуса для віджиму олії. Цей метод зберігає максимальний вміст корисних речовин, природний колір кокосової стружки й не пересмажує продукт. У борошні залишається достатній вміст олії, при цьому воно не збивається у грудки.
Завдяки високому вмісту кокосової олії борошно підходить для приготування панкейків, кексів, печива. Випічка виходить ароматною та соковитою, а не сухою. Для кращого ефекту борошно бажано просіяти та додати більше яєць, адже борошно добре вбирає вологу. Особливо смачними вдаються сирники та запіканки.
Кокосове борошно незамінне в азійській кухні, надає стравам приємного смаку та поживності. З додаванням борошна готують гостру локшину, рибні супи, морепродукти. Борошно цілком підходить для десертів, молочних страв. Продукт добре замінює панірувальні сухарі й надає стравам із м’яса та риби пікантності. Чудовий компонент для згущення соусів та добавка до смузі.
Термін придатності: 6 місяців.
Калорійність та поживна цінність 100 г продукту: 466 ккал
Борошно багате на білки (20 г),
вуглеводи 60 г,
насичені жирні кислоти 16 г.
Жири не відкладаються в організмі, а сприяють метаболізму.
Кокосове борошно багате на клітковину (32,6 г), калій, містить лаурінову кислоту, яка є відмінним стимулятором імунітету.