Макарони «ЗДОРОВ'Я» №9 зі шротом насіння гарбуза з твердих сортів (0,4 кг)

  • 25.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне з твердих сортів, насіння льону знежирене (шрот), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
11,9 1,7 70,6 327,3 1371,5

Після вивчення властивостей льону вчені прийшли до висновку, що цей продукт можна віднести до розряду нутрицевтиків, тобто харчових продуктів, що створюють на організм людини лікувальну й оздоровчу дію.
Насіння льону, багате жирними кислотами Омега-3 і лігнанами, допомагає при:

  • профілактиці ракових захворювань;
  • запальних процесах кишкового тракту;
  • підвищеному холестерині;
  • аритмії, атеросклерозі;
  • поганому кровообігу в тканинах;
  • лікуванні серцево-судинних захворювань;
  • стресі і зниженій працездатності.

Термін придатності макарон - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,4 кг
Вегетаріанські Так
Вид з сортів твердої пшениці
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом борошно пшеничне твердих сортів, насіння льону знежирені (шрот), вода питна
Термін зберігання 18 місяців
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт –  “Паста Примавера”

 

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 300 г макаронів «Здоров’я» №9,
  • 1 цукіні середніх розмірів,
  • 1 брокколі середніх розмірів,
  • по половинці солодкого перцю (червоного, жовтого, помаранчевого),
  • 100 г спаржі,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • пучок свіжого базиліка,
  • оливкова олія,
  • сіль, перець за смаком,
  • сир пармезан.

Приготування:

Розігріти в глибокій сковороді трохи оливкового масла, обсмажити до золотистого кольору порізаний тонкими пластинами часник.

Додати цукіні, нарізаний часточками, і брокколі, розібрану на суцвіття. Потримати на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи.

Закинути макарони в киплячу підсолену воду і варити відповідно до інструкції до напівготовності.

Додати до соусу крупно порізані шматки перцю та спаржі. Потримати на вогні ще хвилину-дві; посолити, поперчити; влити трохи води з киплячих макарон.

Додати мілко нарізаний базілік. Закрити кришкою та дати соусу закипіти на маленькому вогні.

Готову пасту змішати з готовим соусом, посипати пармезаном й одразу подавати на стіл!


Рекомендовані товари

Теги: макарони, насіння льону, тверді сорти