Макарони «ЗДОРОВ'Я» №9 зі шротом насіння льону (0,5 кг)

  • 31.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне 1 сорт, насіння льону знежирене (шрот), вода питна.

Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал
12,2 1,4/0,21 65,7/0,3 307,0 1288,0

Після вивчення властивостей льону вчені прийшли до висновку, що цей продукт можна віднести до розряду нутрицевтиків, тобто харчових продуктів, що створюють на організм людини лікувальну й оздоровчу дію.
Насіння льону, багате жирними кислотами Омега-3 і лігнанами, допомагає при:

  • профілактиці ракових захворювань;
  • запальних процесах кишкового тракту;
  • підвищеному холестерині;
  • аритмії, атеросклерозі;
  • поганому кровообігу в тканинах;
  • лікуванні серцево-судинних захворювань;
  • стресі і зниженій працездатності.

Термін придатності - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,5 кг
Вегетаріанські Так
Вид з насінням льону
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом борошно пшеничне 1 сорт, насіння льону знежирені (шрот), вода питна
Аромадифузори
Країна виробник Україна
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт –  “Паста Примавера”

 

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 300 г макаронів «Здоров’я» №9,
  • 1 цукіні середніх розмірів,
  • 1 брокколі середніх розмірів,
  • по половинці солодкого перцю (червоного, жовтого, помаранчевого),
  • 100 г спаржі,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • пучок свіжого базиліка,
  • оливкова олія,
  • сіль, перець за смаком,
  • сир пармезан.

Приготування:

Розігріти в глибокій сковороді трохи оливкового масла, обсмажити до золотистого кольору порізаний тонкими пластинами часник.

Додати цукіні, нарізаний часточками, і брокколі, розібрану на суцвіття. Потримати на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи.

Закинути макарони в киплячу підсолену воду і варити відповідно до інструкції до напівготовності.

Додати до соусу крупно порізані шматки перцю та спаржі. Потримати на вогні ще хвилину-дві; посолити, поперчити; влити трохи води з киплячих макарон.

Додати мілко нарізаний базілік. Закрити кришкою та дати соусу закипіти на маленькому вогні.

Готову пасту змішати з готовим соусом, посипати пармезаном й одразу подавати на стіл!


Рекомендовані товари

Теги: макарони, насіння льону

 Быстрый просмотр товара для Opencart (Опенкарт) 2.x