Макарони «ЗДОРОВ'Я» №9 зі шротом насіння льону (0,5 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 009-05m
- Наявність: 20
-
31.00 грн.
Склад: борошно пшеничне 1 сорт, насіння льону знежирене (шрот), вода питна.
Білки | Жири/ у т.ч. Насичені | Вуглеводи/у т.ч. Цукор | Калорійність кДж/ккал | |
12,2 | 1,4/0,21 | 65,7/0,3 | 307,0 | 1288,0 |
Після вивчення властивостей льону вчені прийшли до висновку, що цей продукт можна віднести до розряду нутрицевтиків, тобто харчових продуктів, що створюють на організм людини лікувальну й оздоровчу дію.
Насіння льону, багате жирними кислотами Омега-3 і лігнанами, допомагає при:
- профілактиці ракових захворювань;
- запальних процесах кишкового тракту;
- підвищеному холестерині;
- аритмії, атеросклерозі;
- поганому кровообігу в тканинах;
- лікуванні серцево-судинних захворювань;
- стресі і зниженій працездатності.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,5 кг |
Вегетаріанські | Так |
Вид | з насінням льону |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так. Заключення МОЗ України |
За складом | борошно пшеничне 1 сорт, насіння льону знежирені (шрот), вода питна |
Аромадифузори | |
Країна виробник | Україна |
Виробник | |
Виробник | Мак-Вар Екопродукт |
Рецепт – “Паста Примавера”
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 300 г макаронів «Здоров’я» №9,
- 1 цукіні середніх розмірів,
- 1 брокколі середніх розмірів,
- по половинці солодкого перцю (червоного, жовтого, помаранчевого),
- 100 г спаржі,
- 3-4 зубчики часнику,
- пучок свіжого базиліка,
- оливкова олія,
- сіль, перець за смаком,
- сир пармезан.
Приготування:
Розігріти в глибокій сковороді трохи оливкового масла, обсмажити до золотистого кольору порізаний тонкими пластинами часник.
Додати цукіні, нарізаний часточками, і брокколі, розібрану на суцвіття. Потримати на середньому вогні 3 хвилини, постійно помішуючи.
Закинути макарони в киплячу підсолену воду і варити відповідно до інструкції до напівготовності.
Додати до соусу крупно порізані шматки перцю та спаржі. Потримати на вогні ще хвилину-дві; посолити, поперчити; влити трохи води з киплячих макарон.
Додати мілко нарізаний базілік. Закрити кришкою та дати соусу закипіти на маленькому вогні.
Готову пасту змішати з готовим соусом, посипати пармезаном й одразу подавати на стіл!
Рекомендовані товари
Теги: макарони, насіння льону