• Макарони «ЗДОРОВ'Я» №8 зі шротом насіння гарбуза (0,5 кг)

Макарони «ЗДОРОВ'Я» №8 зі шротом насіння гарбуза (0,5 кг)

  • 20.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: пшеничне борошно 1 сорту, насіння гарбуза знежирене (шрот) (5%), вода питна.

Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал
12,2 1,4/0,21 65,7/0,3 307,0 1288,0

У гарбузовому насінні містяться вітаміни групи В, вітамін А, С, D і К, вітамін Е, ліноленова кислота та амінокислота кукурбітин. Враховуючи ці корисні властивості можна стверджувати, що гарбузове насіння це:

  • профілактика простатиту;
  • підвищення розумової і фізичної активності;
  • усунення вугрів і очищення шкіри;
  • активізація пам'яті і мислення;
  • поліпшення роботи печінки;
  • антидепресант;
  • допомога при глистових інвазіях.

Термін придатності - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,5 кг
Вегетаріанські Так
Вид з насінням гарбуза
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом пшеничне борошно 1 сорту, насіння гарбуза знежирені (шрот) (5%), вода питна
Термін зберігання 18 месяцев
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – макарони з соусом Песто

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

300 г макаронів «Здоров’я» №8,
пучок базиліка, бажано зеленого,
2 зубчики часнику,
1-2 ст. ложки кедрових горішків,
1 ст. ложки сиру пармезан,
100 мл оливкової олії,
сіль за смаком.

Приготування

Базилік вимити і просушити, обірвати листочки, подрібнити їх у блендері разом з часником, горіхами, сіллю.

В отриману суміш додати сир, а потім оливкова олія.

Закинути в велику кількість підсоленої води макарони. Відварити до стану «al dente» (до напівготовності) відповідно до вказівок на упаковці.

Коли макарони будуть готові, злити воду, і викласти в сервірувальний посуд. Полити приготованим соусом, не шкодувати!


Рекомендовані товари

Теги: макарони, гарбузове насіння