Макарони «ЗДОРОВ'Я» №8 зі шротом насіння гарбуза з твердих сортів пшениці (0,4 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 008-04t
- Наявність: Немає в наявності
-
33.00 грн.
Склад: борошно пшеничне з твердих сортів, насіння гарбуза знежирене (шрот) (5%), вода питна.
Білки | Жири | Вуглеводи | Калорійність | |
ккал | кДж | |||
12,0 | 1,0 | 71,6 | 325,0 | 1361,7 |
У гарбузовому насінні містяться вітаміни групи В, вітамін А, С, D і К, вітамін Е, ліноленова кислота та амінокислота кукурбітин.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,4 кг |
Вегетаріанські | Так |
Вид | з сортів твердої пшениці |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так. Заключення МОЗ України |
За складом | пшеничне борошно з твердих сортів, насіння гарбуза знежирені (шрот) (5%), вода питна |
Виробник | |
Виробник | Мак-Вар Екопродукт |
Країна виробник | Україна |
Рецепт – макарони з соусом Песто
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
300г макаронів «Здоров’я» №8,
пучок базиліка, бажано зеленого,
2 зубчики часнику,
1-2 ст. ложки кедрових горішків,
1 ст. ложки сиру пармезан,
100мл оливкової олії,
сіль за смаком.
Приготування
Базилік вимити і просушити, обірвати листочки, подрібнити їх у блендері разом з часником, горіхами, сіллю.
В отриману суміш додати сир, а потім оливкова олія.
Закинути в велику кількість підсоленої води макарони. Відварити до стану «al dente» (до напівготовності) відповідно до вказівок на упаковці.
Коли макарони будуть готові, злити воду, і викласти в сервірувальний посуд. Полити приготованим соусом, не шкодувати!
Рекомендовані товари
Теги: макарони, гарбузове насіння, тверді сорти