Макарони «ЗДОРОВ'Я» №5 з житнього борошна з висівками (0,5 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 005-05r
- Наявність: 10
-
31.00 грн.
Білки | Жири/ у т.ч. Насичені | Вуглеводи/у т.ч. Цукор | Калорійність кДж/ккал | |
9,3 | 1,9/0,24 | 54,1/1,65 | 270,0 | 1132,0 |
В якості сировини для житніх макаронів «Здоров'я» використовується житнє борошно грубого помелу і житні висівки. Завдяки цілісному помолу в борошні залишилися всі вітаміни, мікроелементи, клітковина і зародок зерна. За рахунок цього макарони придбали дійсно унікальні властивості:
- сприяють зниженню ваги;
- усувають дисбактеріоз;
- допомагають виведенню холестерину, шлаків, токсинів;
- підвищують тонус і імунітет.
Єдині макарони, які можна вживати людям хворим на діабет.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,5 кг |
Вид | з житнього борошна з висівками |
Властивості | Діабетичні без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Виробник | |
Виробник | Мак-Вар Екопродукт |
Країна виробник | Україна |
Макарони з куркою в медово-соєвому соусі
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше, ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 300г макаронів «Здоров’я» №5,
- 500г курячого м’яса,
- 30г вершкового масла,
- 3 ст. ложки соєвого соусу,
- 4 ст. ложки меду,
- 30 мл оливкової олії,
- сіль, перець за смаком
Приготування:
Розтопити вершкове масло в оливковій олії.
Порізати м’ясо невеликими шматочками і обсмажити в маслі не більше 5-ти хвилин.
Додати соєвий соус і мед.
Добре перемішати і смажити до готовності.
Спробувати м’ясо і відрегулювати смак, додаючи соєвий соус і мед, якщо треба.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води.
УВАГА! Макарони “Здоров’я” №5 з житнього борошна треба варити до напівготовності (на 2-3 хвилини менше, ніж вказано у інструкції на пачці). Слід частіше пробувати ступінь їхньої готовності. Після закінчення варки одразу відкинути на друшляк і обов’язково промити невеликою кількістю холодної води для припинення процесу варіння макаронів, який ще проходить у макаронах навіть після злиття води. Якщо цього не зробити, макарони можуть у кінці приготування страви переваритись.
Макарони перекласти до курки, додати 50 мл води, в якій вони варилися. Тушкувати 2-3 хвилини, помішуючи. У цей час макарони дійдуть до своєї повної готовності.