• Макарони «ЗДОРОВ'Я» №2 з житніми висівками з твердих сортів (0,4 кг)

Макарони «ЗДОРОВ'Я» №2 з житніми висівками з твердих сортів (0,4 кг)

  • 25.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне суцільнозмолоте  твердих сортів, висівки житні, вода.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,8 1,2 70,2 317,3 1329,4

Смак: нагадує смак хліба з висівками, присутня житня кислинка.

В якості сировини для макаронів «Здоров'я» використовується борошно грубого помелу з цільно змеленого зерна пшениці і житні висівки. У такому складі залишилися всі вітаміни, мікроелементи, клітковина і зародок зерна. За рахунок цього макарони придбали воістину унікальні властивості:

- сприяють зниженню ваги, холестерину, цукру;

- допомагають при усуненні дисбактеріозу;

- виводять шлаки і токсини.

Вага: 0,4 кг. Термін придатності: 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,4 кг
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
За складом борошно пшеничне суцільно зернове з твердих сортів, висівки житні, вода
Смак нагадує смак хліба з висівками, присутній житнє кислинка
Термін зберігання 18 месяцев
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт –  “Паста Арабьята” («Зла» паста)

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше, ніж в елітному ресторані!

Інгредієнти:

  • 200 г  макаронів «Здоров’я» №2,
  • 6-8 шт. помідор у власному соку,
  • 1 шт. перцю болгарського,
  • 1 шт. цибулі ріпчастої,
  • 1-2 шт. перцю чилі,
  • 100 г твердого сиру,
  • 70 мл оливкової олії,
  • 2-3 зубчики часнику,
  • ½ ст. ложки прованських трав,
  • сіль, перець червоний до смаку.

Приготування:

Перець болгарський і цибулю нарізати невеликими шматочками і обсмажити на оливковій олії. Додати часник.

Перець чилі дрібно порубати, додати в сковороду до овочів. Якщо перець дуже пекучий, можна попередньо прибрати насіння – саму «злу» його частину.

Томати перетерти через сито. Додати до овочів і тушкувати поки соус не стане густим.

Посолити, поперчити, приправити прованськими травами за смаком.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої воді згідно з інструкцією на упаковці.

На макарони зверху викласти соус, присипати тертим сиром.


Рекомендовані товари

Теги: макарони