• Макарони «ЗДОРОВ'Я» №14 зі шротом насіння розторопші  (0,5 кг)

Макарони «ЗДОРОВ'Я» №14 зі шротом насіння розторопші (0,5 кг)

  • 20.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад:  пшеничне борошно, шрот насіння розторопші (0,5 кг), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,5 1,2 73,9 329,9 1382,2

У насінні розторопші (в самому шроті) міститься дуже рідкісна біологічно активна речовина Силімарин. 

  • Це суміш глікозидів - речовин, які в першу чергу допомагають печінці здійснювати детоксикаційну функцію, в тому числі за рахунок підвищення рівня антиоксидантного захисту. А якщо печінка функціонує нормально, то підтримується і вся імунна система організму.
  • Це також відноситься і до протиракового захисту організму, особливо, коли мова йде про гормонально-залежниы пухлини.
  • В результаті досліджень було підтверджено ефективну дію силімарину при хронічній холецистопатії, постгепатитному синдромі, при руйнуванні печінки, викликаному отруєнням важкими металами, опроміненням, при ціррозоподобному пошкодженні печінки.
  • Дослідження показали, що силімарин не чинить ембріотоксичної дії і безпечний для плоду, що розвивається.
Характеристики
Вага 0.5 кг
Вид з сортів твердої пшениці
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
За складом пшеничне борошно, шрот насіння розторопші (5%), вода питна
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – Макарони в сметанно-часниковому соусі

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 300 г макаронів «Здоров’я» №14,
  • 200 мл сметани,
  • 4 зубчики часнику,
  • ½ склянки сухого білого вина,
  • 1-2 ст. ложки оливкової олії,
  • 1 ст. ложка лимонного соку,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності. Відкинути на друшляк і злити воду.

Злегка обсмажити на сковороді дрібно порубаний часник.

Вилити в сковороду вино і залишити до закипання.

Додати сметану, сіль, перець і лимонний сік. Все перемішати і зняти з вогню.

Заправити макарони сметанно-часниковим соусом і посипати червоним і чорним перцем.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, розторопша, тверді сорти