Макарони «ЗДОРОВ'Я» №13 зі шротом волоського горіха з твердих сортів (0,4 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 013-04t
- Наявність: 85.000
-
25.00 грн.
Склад: пшеничне борошно тіердих сортів, шрот волоського горіха (5%), вода питна.
Білки | Жири | Вуглеводи | Калорійність | |
ккал | кДж | |||
10,6 | 1,9 | 70,2 | 322,8 | 1352,3 |
· Волоські горіхи містять вітаміни групи А, Е, В, Р, С, мінеральні речовини (калій, натрій, фосфор, залізо, магній, кальцій, йод).
· Волоські горіхи складаються на 60% з жирів, проте переважно це жири ненасичені, які не містять практично холестерину .
· Крім того, волоський горіх - це прекрасне джерело білка , який цілком може замінювати тваринні білки.
· Волоський горіх містить цілий комплекс біологічно активних речовин, який позитивно впливає на судини головного мозку. Вважається, що вони здатні зняти сильну нервову напругу, волоський горіх зміцнює серце, печінку, мозок.
· Завдяки вмісту йоду волоський горіх рекомендується при лікуванні захворювань щитовидної залози .
Термін придатності - 18 місяців
Характеристики | |
Вага | 0,4 кг |
Вегетаріанські | Так |
Вид | з сортів твердої пшениці |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так. Заключення МОЗ України |
За складом | пшеничне борошно твердих сортів, шрот волоського горіха (5%), вода питна |
Термін зберігання | 18 місяців |
Виробник | |
Виробник | Мак-Вар Екопродукт |
Країна виробник | Україна |
Рецепт – “Паста Болоньезе”
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 300 г макаронів «Здоров’я» №13,
- 400 г яловичого фаршу,
- 1 цибулина,
- 1 морква,
- 2/3 склянки червоного вина,
- 3 ст. ложки томатної пасти,
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю. Обсмажити на сковороді 4-6 хвилин до їх розм’якшення.
Додати фарш до овочів. Перемішати і залишити тушкувати хвилин 10.
Влити до соусу вино і додати томатну пасту, посолити і поперчити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати ще 30 хв.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності. Відкинути на друшляк і злити воду.
На тарілку з готовими макаронами викласти порцію соусу, прикрасивши страву зеленню.
Рекомендовані товари
Теги: макарони, волоський горіх, тверді сорти