Макарони «ЗДОРОВ'Я» №13 зі шротом волоського горіха (0,5 кг)

  • 20.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад:  пшеничне борошно, шрот волоського горіха (5%), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,6 1,9 70,2 322,8 1352,3

·         Волоські горіхи містять вітаміни групи А, Е, В, Р, С, мінеральні речовини (калій, натрій, фосфор, залізо, магній, кальцій, йод).  

·         Волоські горіхи складаються на 60% з жирів, проте переважно це жири ненасичені, які не містять практично холестерину . 

·         Крім того, волоський горіх - це прекрасне джерело білка , який цілком може замінювати тваринні білки.

·         Волоський горіх містить цілий комплекс біологічно активних речовин, який позитивно впливає на судини головного мозку. Вважається, що вони здатні зняти сильну нервову напругу, волоський горіх зміцнює серце, печінку, мозок.

·         Завдяки вмісту йоду волоський горіх рекомендується при лікуванні захворювань щитовидної залози .

Термін придатності - 18 місяців

Характеристики
Вага 0,5 кг
Вегетаріанські Так
Вид з сортів твердої пшениці
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом пшеничне борошно, шрот волоського горіха (5%), вода питна
Термін зберігання 18 місяців
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт –  “Паста Болоньезе”

 

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 300 г макаронів «Здоров’я» №13,
  • 400 г яловичого фаршу,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 2/3 склянки червоного вина,
  • 3 ст. ложки томатної пасти,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю. Обсмажити на сковороді 4-6 хвилин до їх розм’якшення.

Додати фарш до овочів. Перемішати і залишити тушкувати хвилин 10.

Влити до соусу вино і додати томатну пасту, посолити і поперчити. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати ще 30 хв.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці до напівготовності. Відкинути на друшляк і злити воду.

На тарілку з готовими макаронами викласти порцію соусу, прикрасивши страву зеленню.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, волоський горіх, тверді сорти