Макарони «ЗДОРОВ'Я» №12 зі шротом кісточок винограду з твердих сортів (0,4 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 012-04t
- Наявність: У наяності
-
32.00 грн.
Склад: борошно пшеничне твердих сортів, порошок кісточки винограду (5%), вода питна.
Білки | Жири | Вуглеводи | Калорійність | |
ккал | кДж | |||
10,4 | 1,1 | 70,6 | 316,7 | 1327,0 |
- З основних речовин, що входять до складу винограду, необхідно згадати вітаміниС, Р, РР і групи В, а також органічні кислоти і фолієву кислоту.
- У досить великій кількості містяться у винограді необхідні для здоров'я людини мікроелементи, такі як кремній, залізо, натрій, мідь, фосфор і цинк.
- Основні фітоестрогени винограду мають антиоксидантні та протизапальні властивості, а також здатні розсмоктувати тромби; виноградні фітоестрогени заважають клітинам накопичувати холестерин.
- Фенольні сполуки-проантоціанідіни, дуже сильні антиоксиданти. Набагато сильніші, ніж, наприклад, вітаміни С і Е. Екстракт виноградних кісточок захищає і відновлює судини, знижує тиск, знижує шкідливий холестерин.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,4 кг |
Вегетаріанські | Так |
Вид | з сортів твердої пшениці |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так. Заключення МОЗ України |
За складом | борошно пшеничне твердих сортів, порошок кісточки винограду (5%), вода питна |
Термін зберігання | 18 місяців |
Виробник | |
Країна виробник | Україна |
Рецепт – Макарони з грибами у вершковому соусі
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 400 г макаронів «Здоров’я» №12,
- 500 г свіжих грибів,
- 300 мл вершків,
- 1 цибулина,
- 1-2 зубчики часнику,
- оливкова олія,
- зелень,
- сіль, перець за смаком.
Приготування:
Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до напівпрозорої в оливковій олії.
Додати до цибулі почищені і порізані слайсами гриби. Смажити хвилин 15, поки не випарується рідина.
Посолити і поперчити гриби. Влити вершки. Томити хвилин п'ять, щоб соус загус.
Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці.
В окремому глибокому сотейнику злегка обсмажити подрібнений часник.
Готові макарони відкинути на друшляк і, зливши воду, відправити в сотейник до часнику. Добре перемішати.
Подавати макарони в сервірувальному посуді, виклавши зверху вершково-грибний соус, прикрасивши зеленню і присипавши свіжомеленим перцем і тертим сиром.
Рекомендовані товари
Теги: макарони, кісточки винограду, тверді сорти