Макарони «ЗДОРОВ'Я» №12 зі шротом кісточок винограду з твердих сортів (0,4 кг)

  • 25.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне твердих сортів, порошок кісточки винограду (5%), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,4 1,1 70,6 316,7 1327,0
  • З основних речовин, що входять до складу винограду, необхідно згадати вітаміниС, Р, РР і групи В, а також органічні кислоти і фолієву кислоту.
  • У досить великій кількості містяться у винограді необхідні для здоров'я людини мікроелементи, такі як кремній, залізо, натрій, мідь, фосфор і цинк.
  • Основні фітоестрогени винограду мають антиоксидантні та протизапальні властивості, а також здатні розсмоктувати тромби; виноградні фітоестрогени заважають клітинам накопичувати холестерин.
  • Фенольні сполуки-проантоціанідіни, дуже сильні антиоксиданти. Набагато сильніші, ніж, наприклад, вітаміни С і Е. Екстракт виноградних кісточок захищає і відновлює судини, знижує тиск, знижує шкідливий холестерин.

Термін придатності - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,4 кг
Вегетаріанські Так
Вид з сортів твердої пшениці
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом борошно пшеничне твердих сортів, порошок кісточки винограду (5%), вода питна
Термін зберігання 18 місяців
Виробник
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – Макарони з грибами у вершковому соусі

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 400 г макаронів «Здоров’я» №12,
  • 500 г свіжих грибів,
  • 300 мл  вершків,
  • 1 цибулина,
  • 1-2 зубчики часнику,
  • оливкова олія,
  • зелень,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до напівпрозорої в оливковій олії.

Додати до цибулі почищені і порізані слайсами гриби. Смажити хвилин 15, поки не випарується рідина.

Посолити і поперчити гриби. Влити вершки. Томити хвилин п'ять, щоб соус загус.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці.

В окремому глибокому сотейнику злегка обсмажити подрібнений часник.

Готові макарони відкинути на друшляк і, зливши воду, відправити в сотейник до часнику. Добре перемішати.

Подавати макарони в сервірувальному посуді, виклавши зверху вершково-грибний соус, прикрасивши зеленню і присипавши свіжомеленим перцем і тертим сиром.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, кісточки винограду, тверді сорти