Макарони «ЗДОРОВ'Я» №12 зі шротом кісточок винограду (1 кг)

  • 31.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Макарони «ЗДОРОВ'Я» №12 з кісточкою винограду (1 кг)

Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал
12,2 1,2/0,21 67,0/0,3 311,0 1303,0

Склад: борошно пшеничне 1 сорт, порошок кісточки винограду (5%), вода питна.

  • З основних речовин, що входять до складу винограду, необхідно згадати вітаміниС, Р, РР і групи В, а також органічні кислоти і фолієву кислоту.
  • У досить великій кількості містяться у винограді необхідні для здоров'я людини мікроелементи, такі як кремній, залізо, натрій, мідь, фосфор і цинк.
  • Основні фітоестрогени винограду мають антиоксидантні та протизапальні властивості, а також здатні розсмоктувати тромби; виноградні фітоестрогени заважають клітинам накопичувати холестерин.
  • Фенольні сполуки-проантоціанідіни, дуже сильні антиоксиданти. Набагато сильніші, ніж, наприклад, вітаміни С і Е. Екстракт виноградних кісточок захищає і відновлює судини, знижує тиск, знижує шкідливий холестерин.

Термін придатності - 18 місяців.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – Макарони з грибами у вершковому соусі

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 400 г макаронів «Здоров’я» №12,
  • 500 г свіжих грибів,
  • 300 мл  вершків,
  • 1 цибулина,
  • 1-2 зубчики часнику,
  • оливкова олія,
  • зелень,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до напівпрозорої в оливковій олії.

Додати до цибулі почищені і порізані слайсами гриби. Смажити хвилин 15, поки не випарується рідина.

Посолити і поперчити гриби. Влити вершки. Томити хвилин п'ять, щоб соус загус.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці.

В окремому глибокому сотейнику злегка обсмажити подрібнений часник.

Готові макарони відкинути на друшляк і, зливши воду, відправити в сотейник до часнику. Добре перемішати.

Подавати макарони в сервірувальному посуді, виклавши зверху вершково-грибний соус, прикрасивши зеленню і присипавши свіжомеленим перцем і тертим сиром.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, кісточки винограду