Макарони «ЗДОРОВ'Я» №12 зі шротом кісточок винограду (0,5 кг)

  • 20.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне 1 сорт, порошок кісточки винограду (5%), вода питна.

Білки Жири/ у т.ч. Насичені Вуглеводи/у т.ч. Цукор Калорійність кДж/ккал
12,2 1,2/0,21 67,0/0,3 311,0 1303,0
  • З основних речовин, що входять до складу винограду, необхідно згадати вітаміниС, Р, РР і групи В, а також органічні кислоти і фолієву кислоту.
  • У досить великій кількості містяться у винограді необхідні для здоров'я людини мікроелементи, такі як кремній, залізо, натрій, мідь, фосфор і цинк.
  • Основні фітоестрогени винограду мають антиоксидантні та протизапальні властивості, а також здатні розсмоктувати тромби; виноградні фітоестрогени заважають клітинам накопичувати холестерин.
  • Фенольні сполуки-проантоціанідіни, дуже сильні антиоксиданти. Набагато сильніші, ніж, наприклад, вітаміни С і Е. Екстракт виноградних кісточок захищає і відновлює судини, знижує тиск, знижує шкідливий холестерин.

Термін придатності - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,5 кг
Вегетаріанські Так
Вид зі шротом кісточок винограду
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так. Заключення МОЗ України
За складом борошно пшеничне 1 сорт, порошок кісточки винограду (5%), вода питна
Термін зберігання 18 місяців
Мінімальне замовлення всієї продукції в асортименті на 150 грн.
Виробник
Виробник Мак-Вар Екопродукт
Країна виробник Україна

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – Макарони з грибами у вершковому соусі

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 400 г макаронів «Здоров’я» №12,
  • 500 г свіжих грибів,
  • 300 мл  вершків,
  • 1 цибулина,
  • 1-2 зубчики часнику,
  • оливкова олія,
  • зелень,
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Дрібно нарізати цибулю і обсмажити до напівпрозорої в оливковій олії.

Додати до цибулі почищені і порізані слайсами гриби. Смажити хвилин 15, поки не випарується рідина.

Посолити і поперчити гриби. Влити вершки. Томити хвилин п'ять, щоб соус загус.

Відварити макарони у великій кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці.

В окремому глибокому сотейнику злегка обсмажити подрібнений часник.

Готові макарони відкинути на друшляк і, зливши воду, відправити в сотейник до часнику. Добре перемішати.

Подавати макарони в сервірувальному посуді, виклавши зверху вершково-грибний соус, прикрасивши зеленню і присипавши свіжомеленим перцем і тертим сиром.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, кісточки винограду