• Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту з твердих сортів пшениці (1 кг)

Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту з твердих сортів пшениці (1 кг)

  • 42.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 з насінням амаранту з твердих сортів (1 кг)

Склад: борошно пшеничне з твердих сортів, насіння амаранту знежирене (шрот), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,7 1,0 71,0 317,8 1331,7

АМАРАНТ означає - "заперечуючи смерть" або "дарує безсмертя". Основна речовина, яка прославила амарант - це сквален. Сквален захоплює кисень і насичує їм організм.

Потрапляючи в організм людини, сквален омолоджує клітини, а також стримує зростання і поширення злоякісних утворень. Крім цього, сквален здатний підвищувати сили імунної системи організму в кілька разів, забезпечуючи тим самим його стійкість до різних захворювань.

Продовольча комісія при ООН за харчові та цілющі властивості визнала амарант культурою XXI століття.

Таким чином, насіння амаранту це:

• потужний протипухлинний засіб;

• сильний імуностимулятор;

• джерело сили і довголіття;

• зниження холестерину;

• ефективний протектор.

Термін придатності - 18 місяців.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – МАКАРОНИ ПО ФЛОТСЬКИ (з фаршем)

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 200 г макаронів «Здоров’я» №10,
  • 400 г свинини,
  • 2 цибулини,
  • 1 морквина,
  • 2 зубчики часнику,
  • зелень,
  • 1 ст. ложка томатної пасти,
  • 50 г вершкового масла,
  • 1 ст. ложка рослинної олії,
  • чорний молотий перець, сіль.

Приготування

Відварити м’ясо до готовності (бульйон не виливати). Потім пропустити його через м’ясорубку.

Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до стану «al dente», відкинути на друшляк і додай трохи вершкового масла.

Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.

На сковороді змішати вершкове і рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву, а потім викласти фарш. Посолити, поперчити і, помішуючи, смажити 5 хвилин.

Додати в фарш часник і томатну пасту. Налити приблизно півсклянки м’ясного бульйону, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини.

Потім викласти на сковороду відварені макарони, перемішати і обсмажити ще 3 хвилини, можна під кришкою.

Макарони по-флотськи подавати гарячими з зеленню, присипавши тертим сиром при бажанні.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, амарант, тверді сорти