Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту з твердих сортів пшениці (0,4 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 010-04t
- Наявність: 5
-
32.00 грн.
Склад: борошно пшеничне з твердих сортів, насіння амаранту знежирене (шрот), вода питна.
|
АМАРАНТ означає - "заперечуючи смерть" або "дарує безсмертя". Основна речовина, яка прославила амарант - це сквален. Сквален захоплює кисень і насичує їм організм.
Потрапляючи в організм людини, сквален омолоджує клітини, а також стримує зростання і поширення злоякісних утворень. Крім цього, сквален здатний підвищувати сили імунної системи організму в кілька разів, забезпечуючи тим самим його стійкість до різних захворювань.
Продовольча комісія при ООН за харчові та цілющі властивості визнала амарант культурою XXI століття.
Таким чином, насіння амаранту це:
• потужний протипухлинний засіб;
• сильний імуностимулятор;
• джерело сили і довголіття;
• зниження холестерину;
• ефективний протектор.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,4 |
Вегетаріанські | Так |
Вид | з твердих сортів пшениці |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так, заключення МОЗ |
За складом | борошно пшеничне твердих сортів, насіння амаранту знежирені (шрот), вода питна |
Термін зберігання | 18 місяців |
Мінімальне замовлення | всієї продукції в асортименті на 150грн. |
Рецепт – МАКАРОНИ ПО ФЛОТСЬКИ (з фаршем)
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 200 г макаронів «Здоров’я» №10,
- 400 г свинини,
- 2 цибулини,
- 1 морквина,
- 2 зубчики часнику,
- зелень,
- 1 ст. ложка томатної пасти,
- 50 г вершкового масла,
- 1 ст. ложка рослинної олії,
- чорний молотий перець, сіль.
Приготування
Відварити м’ясо до готовності (бульйон не виливати). Потім пропустити його через м’ясорубку.
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до стану «al dente», відкинути на друшляк і додати трохи вершкового масла.
Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.
На сковороді змішати вершкове і рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву, а потім викласти фарш. Посолити, поперчити і, помішуючи, смажити 5 хвилин.
Додати в фарш часник і томатну пасту. Налити приблизно півсклянки м’ясного бульйону, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини.
Потім викласти на сковороду відварені макарони, перемішати і обсмажити ще 3 хвилини, можна під кришкою.
Макарони по-флотськи подавати гарячими з зеленню, присипавши тертим сиром при бажанні.
Рекомендовані товари
Теги: макарони, амарант, тверді сорти