• Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту з твердих сортів пшениці (0,4 кг)

Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту з твердих сортів пшениці (0,4 кг)

  • 25.00 грн.




Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 1.

0 відгуків / Написати відгук



Другие товары раздела: Макарони →


Склад: борошно пшеничне з твердих сортів, насіння амаранту знежирене (шрот), вода питна.

Білки Жири Вуглеводи Калорійність
      ккал кДж
10,7 1,0 71,0 317,8 1331,7

 

АМАРАНТ означає - "заперечуючи смерть" або "дарує безсмертя". Основна речовина, яка прославила амарант - це сквален. Сквален захоплює кисень і насичує їм організм.

Потрапляючи в організм людини, сквален омолоджує клітини, а також стримує зростання і поширення злоякісних утворень. Крім цього, сквален здатний підвищувати сили імунної системи організму в кілька разів, забезпечуючи тим самим його стійкість до різних захворювань.

Продовольча комісія при ООН за харчові та цілющі властивості визнала амарант культурою XXI століття.

Таким чином, насіння амаранту це:

• потужний протипухлинний засіб;

• сильний імуностимулятор;

• джерело сили і довголіття;

• зниження холестерину;

• ефективний протектор.

Термін придатності - 18 місяців.

Характеристики
Вага 0,4
Вегетаріанські Так
Вид з твердих сортів пшениці
Властивості без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні,
Дієтичні Так, заключення МОЗ
За складом борошно пшеничне твердих сортів, насіння амаранту знежирені (шрот), вода питна
Термін зберігання 18 місяців
Мінімальне замовлення всієї продукції в асортименті на 150грн.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рецепт – МАКАРОНИ ПО ФЛОТСЬКИ (з фаршем)

Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!

Складові:

  • 200 г макаронів «Здоров’я» №10,
  • 400 г свинини,
  • 2 цибулини,
  • 1 морквина,
  • 2 зубчики часнику,
  • зелень,
  • 1 ст. ложка томатної пасти,
  • 50 г вершкового масла,
  • 1 ст. ложка рослинної олії,
  • чорний молотий перець, сіль.

Приготування

Відварити м’ясо до готовності (бульйон не виливати). Потім пропустити його через м’ясорубку.

Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до стану «al dente», відкинути на друшляк і додай трохи вершкового масла.

Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.

На сковороді змішати вершкове і рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву, а потім викласти фарш. Посолити, поперчити і, помішуючи, смажити 5 хвилин.

Додати в фарш часник і томатну пасту. Налити приблизно півсклянки м’ясного бульйону, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини.

Потім викласти на сковороду відварені макарони, перемішати і обсмажити ще 3 хвилини, можна під кришкою.

Макарони по-флотськи подавати гарячими з зеленню, присипавши тертим сиром при бажанні.


Рекомендовані товари

Теги: макарони, амарант, тверді сорти