Макарони «ЗДОРОВ'Я» №10 зі шротом насіння амаранту (0,5 кг)
- Виробник: Мак-Вар Екопродукт
- Модель: 010-05
- Наявність: 6
-
31.00 грн.
Склад: борошно пшеничне 1 сорту, насіння амаранту знежирене (шрот), вода питна.
|
Продовольча комісія при ООН за харчові та цілющі властивості визнала амарант культурою XXI століття.
Термін придатності - 18 місяців.
Характеристики | |
Вага | 0,5 |
Вегетаріанські | Так |
Властивості | без ГМО, без лактози, без цукру, без яєць, вегетаріанські, дієтичні, натуральні, |
Дієтичні | Так, заключення МОЗ |
За складом | борошно пшеничне1 сорту, насіння амаранту знежирені (шрот), вода питна |
Термін зберігання | 10 місяців |
Рецепт – МАКАРОНИ ПО ФЛОТСЬКИ (з фаршем)
Рецепт приготування макаронів з покроковою інструкцією і фото дозволить Вам приготувати смачні макарони своїми руками не гірше ніж в елітному ресторані!
Складові:
- 200 г макаронів «Здоров’я» №10,
- 400 г свинини,
- 2 цибулини,
- 1 морквина,
- 2 зубчики часнику,
- зелень,
- 1 ст. ложка томатної пасти,
- 50 г вершкового масла,
- 1 ст. ложка рослинної олії,
- чорний молотий перець, сіль.
Приготування
Відварити м’ясо до готовності (бульйон не виливати). Потім пропустити його через м’ясорубку.
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до стану «al dente», відкинути на друшляк і додати трохи вершкового масла.
Цибулю дрібно порізати. Моркву потерти на крупній тертці. Подрібнити зелень. Часник пропустити через часничницю.
На сковороді змішати вершкове і рослинне масло, обсмажити цибулю і моркву, а потім викласти фарш. Посолити, поперчити і, помішуючи, смажити 5 хвилин.
Додати в фарш часник і томатну пасту. Налити приблизно півсклянки м’ясного бульйону, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини.
Потім викласти на сковороду відварені макарони, перемішати і обсмажити ще 3 хвилини, можна під кришкою.
Макарони по-флотськи подавати гарячими з зеленню, присипавши тертим сиром при бажанні.
Рекомендовані товари
Теги: макарони, амарант, тверді сорти