Ягідні пасти
Аронієва паста LiQberry, 550г скляна тара Ккал/кДж 50,5 ккал/211,3 кДж Склад 1..
Бруснична паста LiQberry скляна тара Ккал/кДж 39,3 ккал/164,4 кДж Склад 100% брусниці ..
скляна тара Ккал/кДж 39,3 ккал/164,4 кДж Склад 100% брусниці Властивості й показа..
скляна тара Ккал/кДж 38,6 ккал/168,3кДж Склад 100% жимолость Властивості й показа..
Журавлинна паста LiQberry 1000г, скляна тара Ккал/кДж 17,2 ккал/72 кДж Склад 100% ж..
скляна тара Ккал/кДж 17,2 ккал/72 кДж Склад 100% журавлини Властивості й показанн..
Дієтична добавка, 100% органічна лохина. Без використання консервантів, цукру та води. Хімічний с..
МІКС лохина+ожина+жимолость LiQberry 1000г скляна тара Ккал/кДж 38,6 ккал/168,..
МІКС лохина+ожина+жимолость LiQberry 545г скляна тара Ккал/кДж 38,6 ккал/168,3..
550г, скляна тара Ккал/кДж 39,2 ккал/164,0 кДж Склад 100% малини Властивості й по..
Обліпихова паста LiQberry, 550г скляна тара Ккал/кДж 72,2 ккал/302,1 кДж Склад&nb..
550г, скляна тара Ккал/кДж 29,2 ккал/122,2 кДж Склад 100% ожини Властивості й пок..
Паста з ананасу LiQberry, 545г, скляна тара Ккал/кДж 58 ккал/243 кДж. Склад 1..
545г, скляна тара Ккал/кДж 102 ккал/427 кДж Склад 100% гомогенізована калина Влас..
скляна тара Ккал/кДж 39,6 ккал/165,7 кДж Склад 100% полуниці Властивості й показа..
скляна тара Ккал/кДж 36 ккал/150,6 кДж Склад 100% чорної смородини Властивості й ..
Властивості й показання Дієтична добавка, 100% гомогенізована органічна чорниця з подрібненим нас..
Ягідний мікс LiQberry (Чорника, брусника, смородина) 1000г 1000г, скляна тара Ккал/кДж 39..
Зустрічайте НОВИНКУ у нашому магазині ЯГІДНІ ПАСТИ!
Запатентована технологія виготовлення зробила їх корисніше за самі ягоди.
Як таке можливо?
Виявляється, наш організм не здатен перетравлювати насіння чи кісточки ягід та фруктів у цілісному вигляді. Таким чином природа потурбувалась про продовження і розповсюдження роду рослин.
Але при виготовленні ягідних паст насіння перемелюється. Це дозволяє нашому шлунку отримати всі корисні речовини, які містяться у зернах і насінні. І погодьтесь – їх там не мало!
От і виходить, що ягідні пасти виявились кориснішими за самі ягоди!
Суть запатентованої технології:
Українські вчені та технологи під керівництвом автора ідеї, академіка Сергія Борисовича Осипенка, видатного українського вченого, створили унікальну інноваційну гідро-термо-динамічну технологію переробки ягід, що дозволяє отримувати цінні компоненти кісточки і шкірки. Використання технології дозволяє організму отримувати і засвоювати корисні речовини на 100%. Вчені використали ефект кавітації, високого тиску та низькотемпературного гідролізу.
Таким чином, було отримано нові продукти — ягідні пасти, які містять складові речовини подрібненої кісточки та шкірки, що підвищує корисність продукту у декілька разів у порівнянні зі свіжою ягодою. В першу чергу це проявляється в збільшенні антиоксидантної активності пасти вдвічі.
У процесі виробництва плоди подрібнюються за допомогою пульсуючого тиску та мікроудару при схлопуванні кавітаційних бульбашок. При цьому кісточка та клітини шкірки руйнуються в безкисневому просторі і їхній вміст — унікальна за складом олія, комплекс антоціанів і біофлавоноїдів, потрапляють у пасту та засвоюються організмом, чого не відбувається при споживанні свіжої ягоди.
До того ж у цих пастах – лише ягоди! Без додавання консервантів, цукру та води.